Ankara'da tren vagonları raydan çıktı

Ankara'da sabah saatlerinde bir tren kazası meydana geldiği ortaya çıktı. Kazada can kaybı yaşanmazken boş vagonun raydan çıktığı görüntülendi.

Doğu Ekspresi treninin boş olan lokomotif ve jeneratör vagonu Ankara’daki Marşandiz Bakım İstasyonu’na giderken raydan çıktı. Kazada ölen ve yaralanan olmazken vagonların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Ankara'da meydana gelen kazada Marşandiz’de bulunan atölyeye temizlik ve bakım için gittiği belirtilen boş trenin, bir lokomotif ve bir jeneratör vagonu 06.30 sularında raydan çıktı.

Ankara ile Kars arasında sefer yaptığı belirtilen Doğu Ekspresi treni, temizlik ve bakım için Ankara Garı’ndan boş olarak yola çıktı. Marşandiz Bakım İstasyonu’na temizlik için giden tren yolda aniden vagonlarının raydan çıkması nedeniyle durdu.

Trenin lokomotifi ile arkasındaki jeneratör vagonun raydan çıktığı kazada jeneratör vagon devrilirken, trenin boş olması bir faciayı önledi. Lokomotif ve vagonu kurtarmak için çalışma başlatıldı.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti