Ankara Valisi Yüksel denetim turu attı

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel; valiliğe bağlı Yaşam Destek Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Kent Güvenliği Yönetimi Sistemi Merkezleri'nde inceleme ve denetlemeler yaptı.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel; valiliğe bağlı Yaşam Destek Merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Kent Güvenliği Yönetimi Sistemi Merkezleri'nde inceleme ve denetlemeler yaptı.

Yaşam Destek Merkezine erken saatlerde gelen Vali Yüksel, hizmetten yararlanan yaşlılarla bir araya gelerek hizmetlerin daha etkin ve verimli olması hususunda görüş alışverişinde bulundu. Vali Yüksel, sosyal devlet tanımının bir gereği olarak birçok toplumsal projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek Yaşam Destek Merkezi Projesi aracılığıyla yaşlılara ulaşmayı başardıklarını belirtti. Sistemden yararlanan yaşlılar Vali Yüksel’e teşekkür ederek “Bu hizmet bizim için güvence oldu.” dedi.

İnşaatı biten 112 Acil Çağrı Merkezi’ni inceleyen Vali Yüksel, teknik personelden bilgi aldı.

Başkentteki kamu kurumlarınca yürütülen tüm çağrı merkezlerini tek çatı altında toplamayı hedefleyen projeye Ankara Valiliği olarak çok önem verdiklerini söyleyen Vali Yüksel, Ülkemizde farklı acil çağrı için hâlen farklı hizmet numaraları kullanıldığını belirterek, “Proje tamamlandığında başkentte hizmet veren 110 itfaiye, 112 Hızır Acil, 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma ile diğer zaruri numaraları tek merkezde ve tek numara altında toplayarak 7/24 esasına göre etkin ve verimli bir şekilde hizmet sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Kent Güvenliği Yönetimi Sistemi Merkezi'nde de inceleme ve denetlemelerde bulunan Vali Yüksel, sistemin kurulmasından itibaren trafik suçları ile şahsa ve mala karşı işlenen suç sayılarında düşüşler olduğunu, çağdaş polisin yapması gerekenin toplum destekli uygulamalardan da yararlanarak suçun oluşumunu engellemek ve caydırmak olduğunu ifade ederek, "Hedefimiz, huzurlu ve güvenli bir Ankara'dır." dedi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında