AnadoluJet'ten indirim kampanyası

- İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını tercih edecek yolcular, 22 Mart-22 Haziran'da internetten aldıkları biletler ile 3 Mayıs-22 Haziran'da tüm vergiler dahil 49,99 liradan başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek

İSTANBUL (AA) - AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını tercih edecek yolcularını, 22 Mart-22 Haziran tarihleri arasında, internetten aldıkları biletler ile 3 Mayıs-22 Haziran'da tüm vergiler dahil 49,99 liradan başlayan fiyatlarla uçuracak.
AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre, yolcular, 3 Mayıs'ta açılacak İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir hattında, Mayıs ayından itibaren haftanın 5 günü, 19 Haziran’dan sonra ise haftanın 6 günü seyahat edebilecek.
AnadoluJet İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını tercih edecek yolcularını ise sürpriz bir kampanya ile karşılayacak.
Yolcular, 22 Mart-22 Haziran'da aldıkları biletler ile 3 Mayıs-22 Haziran'da tüm vergiler dahil 49,99 liradan başlayan fiyatlarla uçabilecek.
Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan kampanyalı biletlerde iptal / iade ve değişiklik yapılamayacak. Kampanya "anadolujet.com" ve "AnadoluJet" mobil uygulamalarından satın alınacak biletlerde geçerli olacak.
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi dış basında Sinan Ateş cinayetinde yeni görüntüler Kazak Bakan eşini öldürmekten suçlu bulundu Yürüyüşteki küçük bir değişim hayatınızı etkiliyor İnternet kullananların hayatı olumlu gelişiyor Sosyal medyada ilgi odağı olan evlatlık büyüdü