AnadoluJet'ten gençlere özel kampanya

- Kampanya kapsamında Jetgenç üyeleri 1 Ağustos-30 Eylül tarihlerinde Ankara-Adana karşılıklı uçuşlarında her şey dahil tek yön 39,99 TL'ye seyahat etme fırsatı bulacak

İSTANBUL (AA) - AnadoluJet, genç üyelerine özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Ankara-Adana karşılıklı uçuşlarında her şey dahil tek yön biletleri 39,99 TL'ye alınabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Jetgenç üyesi AnadoluJet yolcuları, 23 Temmuz'a kadar "anadolujet.com" adresinden satın alacakları biletlerle 1 Ağustos-30 Eylül tarihlerinde Ankara-Adana karşılıklı uçuşlarında her şey dahil tek yön 39,99 TL'ye seyahat etme fırsatı bulacak.

Kampanya sadece Ankara- Adana karşılıklı seferlerinde geçerli olacak ve tüm ücret sınıflarını kapsayacak. 25 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasındaki uçuşlar kampanya kapsamı dışında olacak.

Türkiye gri listeden çıkıyor İşsizlik oranı yüzde 8,6'ya kadar geriledi İsrail, Refah kentine saldırıyor, Hamas direniyor Randevu sistemini kilitleyenlere karşı yeni önlem Sekizi kanser ilacı 47 ilaç geri ödeme listesinde Kamuda tasarrufta hedef 100 milyar lira