Anadolu Efes, Stimac'ın opsiyonunu kullanmadı

İSTANBUL (AA) - Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, Sırp oyuncu Vladimir Stimac ile yollarını ayırdı.Lacivert-beyazlı kulüp, geçen sezon 1+1 yıllık sözleşme imzalanan 2,11 metre boyundaki pivotun sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanmadı.Anadolu...


İSTANBUL (AA) - Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, Sırp oyuncu Vladimir Stimac ile yollarını ayırdı.

Lacivert-beyazlı kulüp, geçen sezon 1+1 yıllık sözleşme imzalanan 2,11 metre boyundaki pivotun sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanmadı.

Anadolu Efes Kulübünden yapılan açıklamada, "Vladimir Stimac'a bugüne kadar takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz." denildi.

Stimac, geçen sezon lacivert-beyazlı formayla 30 THY Avrupa Ligi maçına çıktı. 30 yaşındaki basketbolcu, bu karşılaşmalarda ortalama 18 dakika 13 saniye süre aldı. Stimac, 9,4 sayı, 5,8 ribaunt ve 1 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Sırp pivot, daha önce Türkiye'de Olin Edirne, Banvit ve Beşiktaş formaları giymişti.

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam