Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Hüseyin Kama, kazada hayatını kaybetti

Sakarya'nın Serdivan meydana gelen kazada Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama (59) hayatını kaybetti.D-100 karayolunun Esentepe Mahallesi Sakarya Üniversitesi Kavşağı'nda meydana gelen kazada, İstanbul yönüne giden...

Sakarya'nın Serdivan meydana gelen kazada Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kama (59) hayatını kaybetti.

D-100 karayolunun Esentepe Mahallesi Sakarya Üniversitesi Kavşağı'nda meydana gelen kazada, İstanbul yönüne giden İsa Altun yönetimindeki 42 ANN 05 plakalı minibüs, kavşakta manevra yapan Kama'nın kullandığı 54 D 9682 plakalı otomobile çarptı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle orta refüje savruldu. Otomobil ise devrildi. Hüseyin Kama, araçta sıkıştı. Kaza sonrası olay yerine ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sürücüyü kurtarmak için aracın ön camını kesti. Sağlık ekipleri de Kama'ya ilk müdahaleyi araç içinde yaptı.

İtfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartılan Kama'nın kalbi durdu. Sağlık ekibi, Kama'yı hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptı.

Ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kama, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Yaralanan minibüs sürücüsü ile beraberindeki 2 kişi de başka bir ambulansla Toyotasa Acil Yardım Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle karayolunun İstanbul yönünde ulaşım bir süre yan yoldan sağlandı. Kama'nın ölüm haberini alan yakınları ve amatör spor kulüplerinin yöneticileri hastaneye geldi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan Hüseyin Kama, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yöneyim kurulu üyesiydi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında