Amasya Üniversitesi ücretsiz işaret dili kursu verecek

Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (AÜSEM) ücretsiz İşaret Dili Kursu açıyor.

Amasya Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (AÜSEM) ücretsiz İşaret Dili Kursu açıyor.
İşitme engelli kişilerin birbirleriyle iletişim kurabilmeleri için el hareketlerini ve yüz mimiklerini kullanarak oluşturdukları görsel bir dil olan işaret dili, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında ve hastanelerde işaret dili bilen elemanların çalıştırılma zorunluluğu nedeniyle fazlasıyla ilgi gören bir eğitim programı özelliği gösteriyor.
İşaret dili ile ilgilenen, bu tekniği öğrenmek isteyen herkesin başvurabileceği kursun eğitimi cumartesi ve pazar günleri verilecek.
Toplam 120 saat sürecek olan kursa başvuru için Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu’na 2 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile müracaat yeterli olacak ve detaylı bilgi 0358 2252 6230 numaralı telefondan öğrenilebilecek.
Tamamı ücretsiz olan kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sertifika verilecek.
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti