Alternatif-pop müziğe “Mavi” bir soluk

“Ne Oldu” şarkısı ile çıkış yapan sanatçının insan olma hallerini anlattığı albümü “Mavi”, tüm karmaşanın içinde kendi iç sesinize kulak vermenizi sağlıyor.

Mavi” albümüyle müzik dünyasına adım atan Yasemin Demir, yorumcu kimliğinin yanında söz yazarı ve besteci kimliğiyle de öne çıkıyor. “Ne Oldu” şarkısı ile çıkış yapan sanatçının insan olma hallerini anlattığı albümü “Mavi”, tüm karmaşanın içinde kendi iç sesinize kulak vermenizi sağlıyor.

5 şarkının yer aldığı maxi single albüm 11 Haziran 2021 itibariyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Yasemin Demir

Sanatçının içsel yolculuğunu yansıtan albümde “Ne Oldu” şarkısıyla birlikte yer alan diğer şarkılar ise “Kurşun”, “Aramızda”, “Yana Yana” ve “Kadınım Ben.” Söz ve müzikleri sanatçıya ait olan şarkılar, alternatif-pop tarzın yenilikçi örnekleri olma özelliği taşıyor.

Bağımsız bir müzik prodüksiyon üretimi olan albümün prodüktörlüğünü Yasemin Demir üstleniyor. Aranjörlüğünü Serkan Sönmezocak’ın yaptığı albümün stüdyo kayıtları ve mix-masteringi Radox Music Production tarafından gerçekleştirildi. Albümün ilk video klip çalışması, track 1 de yer alan “Ne oldu” isimli şarkı için yapıldı. Klip çekimini Eray Demir’in üstlendiği klip şarkısı, insanın en güzel hali olan sevginin dönüştürücü gücünü anlatıyor.

İstanbul’da yaşayan ve 2007 senesinden beri film sektöründe çalışan Yasemin Demir, halen film yapımcısı olarak kariyerine devam ediyor.

Sanatçının bugüne kadar yayınlanan müzik çalışmaları ve linkleri şu şekilde;

2021 - Mavi / Albüm

2021 Ne Oldu Video Klip

2020 - Kadınım Ben

2019 - Merhaba / Single (Mevlid Cover)

2017 – Unutamam O Geceyi / Single

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır