Altaylı taraftarların 2. Lig sevinci

- Play-off finalinde Kocaelispor'u penaltı atışlarında geçerek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Altay'ın taraftarları, şampiyonluğu kutladı


İZMİR (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup play-off finalinde normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 biten maçta, penaltı atışlarıyla Kocaelispor'a 5-4 üstünlük sağlayan Altay'ın taraftarları, şampiyonluğu kutladı.

İki yıl aradan sonra Spor Toto 2. Lig'de mücadele etme hakkı kazanan siyah-beyazlı ekibin taraftarları, Gündoğdu Meydanı'nda tezahüratlar yapıp şarkılar söyledi.

Meşaleler yakan taraftarlar, araçlarıyla Kordon boyunda şampiyonluk turu attı. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Süper Lig'de en son 2002-2003 sezonunda mücadele eden Altay, 2011-2012 sezonuna kadar kesintisiz yer aldığı TFF 1. Lig'de 4 kez play-off oynamasına rağmen hedefine ulaşamadı. 2010-2011 sezonunda TFF 1. Lig'e de veda eden siyah-beyazlı ekip, 2014-2015 sezonunda ise Spor Toto 2. Lig'den düşmüştü.

Erdoğan-Miçotakis görüşmesi dış basında Sinan Ateş cinayetinde yeni görüntüler Kazak Bakan eşini öldürmekten suçlu bulundu Kripto parada kaldıraç işlemi yasaklanıyor Yürüyüşteki küçük bir değişim hayatınızı etkiliyor Bakan Şimşek alınan tasarruf kararlarını açıkladı