Almanya'da çalışıp biriktirdiği parayla Antalya'da anaokulu yaptırıyor

Hayırsever Fatma Çevik, Almanya'da çalışıp biriktirdiği parasıyla Antalya'nın Kepez ilçesinde 4 derslikli anaokulu yaptırıyor.

Hayırsever Fatma Çevik, Almanya'da çalışıp biriktirdiği parasıyla Antalya'nın Kepez ilçesinde 4 derslikli anaokulu yaptırıyor. İnşaat tamamlandığında okula Emine- Fatma Çevik Anaokulu ismi verilecek.

Okul için Antalya Valiliği'nde protokol töreni düzenlendi. Protokol imza törenine Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay Kepez Kaymakam Vekili Mehmet Baygül ile hayırsever Fatma Çevik katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk törendeki konuşmasında; “Güzel bir olayı gerçekleştirmek için yine bir aradayız. Fatma Çevik Hanımefendi bizim ihtiyacımızı gidermek adına bir okul yaptıracak, hayırseverimize eğitime sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

1938 yılında Sinop Boyabat’ta doğan Fatma Çevik, Almanya Wissabaden’de uzun yıllar çalıştı. Gurbette emekli olan Çevik, birikimleriyle şu anda ikamet ettiği Antalya’da eğitime katkı sağlamak amacıyla Kepez'deki Göksu İlkokulu içerisine 4 derslikli Emine-Fatma Çevik anaokulu yaptırıyor.

Hayırsever Fatma Çevik de okulun hayırlı olmasını diledi ve ardından Vali Öztürk, Kaymakam Baygül, Milli Eğitim Müdürü Gülay ile hayırsever Çevik protokolü imzaladı. Tören, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında