Ali İsmail Korkmaz mezarı başında anıldı

Gezi olaylarında hayatını kaybeden Hataylı Ali İsmail Korkmaz mezarı başında anıldı. Eskişehir'de geçen yıl Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Türk Mühendis ve Mimar Odaları...

Gezi olaylarında hayatını kaybeden Hataylı Ali İsmail Korkmaz mezarı başında anıldı.

Eskişehir'de geçen yıl Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz, Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) tarafından yaptırılan anıt mezarında anıldı.

Anma töreninde Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ve ablası gözyaşlarına boğulurken yapılan anıt mezarın taşlarını okşadılar. "Bak oğlum evin olmuş" diyerek yaptırılan anıt mezarın taşlarını okşayan ve öpen anne Emel Korkmaz'ı yine Gezi olaylarında hayatlarını kaybeden Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert, Ethem Satısülük'ün annesi Sayfı Sarısülük ve Ahmet Atakan'ın annesi Emsal Atakan teskin etmeye çalıştı.

Anma törenine katılanlara teşekkür eden Ali İsmail Korkmaz'ın ağabeyi Gürkan Korkmaz ise Ali İsmail'in ölümünden önce 6 kişilik çekirdek bir aile olduklarını ancak yaşanan acı süreçle birlikte Gezi olaylarında hayatlarını kaybeden diğer gençlerin aileleri ile bir olarak ailelerinin genişlediğini söyledi.

Anma törenine ayrıca Mehmet Ayvalıtaş'ın babası Ali Ayvalıtaş ve Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan'la birlikte CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman'da katıldı.

CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında