Akhisar Belediyespor ilk kez pes etmedi

- Süper Lig'de Gaziantepspor maçına kadar, mağlup duruma düştüğü 5 müsabakadan puansız ayrılan Akhisar Belediyespor, ilk golü kalesinde gördüğü Gaziantep deplasmanından galibiyetle döndü


MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasını Gaziantepspor deplasmanında 2-1'lik galibiyetle kapatan Akhisar Belediyespor, bu sezon ilk kez geriye düştüğü bir maçta puan almayı başardı.

Ligde ilk 12 haftalık bölümde kalesinde gol gördüğü 5 müsabakayı da yenik tamamlayan Akhisar Belediyespor, bu maçlarda Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 3-1, Çaykur Rizespor'a 1-0, Beşiktaş'a 2-0 ve Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu.

Gaziantepspor karşısında 37. dakikada Musa Nizam'ın golüyle 1-0 geriye düşen Akhisar Belediyespor, 79. dakikada Özer Hurmacı ve 86. dakikada Muğdat Çelik'in golleriyle rakibini 2-1 yendi.

Ege temsilcisi, bu sezon geride kalan 13 maçta 329 dakika mağlup durumda oynadı.

Türkiye gri listeden çıkıyor Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Ölen öldüğüyle kaldı, aşılar geri çekiliyor KDV oranları artırılıyor iddiası İsrail, Refah kentine saldırıyor, Hamas direniyor