Afganistan'da askeri havaalanına roket saldırısı

Afganistan’ın başkenti Kabil'deki uluslararası havalimanı yanındaki askeri havaalanı Taliban’ın roket saldırısına uğradı. Kabil polisi olayı onaylarken, yerel saat 11.30 sularında Taliban tarafından havaalanını hedef alan 3 roket atıldığını...

Afganistan’ın başkenti Kabil'deki uluslararası havalimanı yanındaki askeri havaalanı Taliban’ın roket saldırısına uğradı.

Kabil polisi olayı onaylarken, yerel saat 11.30 sularında Taliban tarafından havaalanını hedef alan 3 roket atıldığını bildirdi. Saldırı sonrası yangın çıktığı aktarılırken, can ve maddi hasar konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

Taliban sözcüsü Zebiullah Mücahit ise Twitter sayfasında 3 roketle askeri havaalanını hedef aldıklarını aktardı. Mücahit, olayda 2 askeri helikopterin ateş aldığını, birçok havaalanı personellerinin öldüğünü ve yaralandığı iddia etti.

CİHAN

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Türkiye'nin kredi notu yükseldi