Adanaspor'dan çifte imza

Adanaspor, Şanlıurfaspor'dan savunma oyuncusu Ozan Tahtaişleyen ve geçtiğimiz senelerde turuncu beyazlı formayı giymiş Fevzi Özkan’ı transfer etti. Ozan ile tek yıllık anlaşma yapılırken, Fevzi Özkan da iki yıllık sözleşmeye imza attı.Şanlıurfaspor'dan..

Adanaspor, Şanlıurfaspor'dan savunma oyuncusu Ozan Tahtaişleyen ve geçtiğimiz senelerde turuncu beyazlı formayı giymiş Fevzi Özkan’ı transfer etti. Ozan ile tek yıllık anlaşma yapılırken, Fevzi Özkan da iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Şanlıurfaspor'dan transfer edilen 29 yaşındaki Ozan Tahtaişleyen, Adanaspor'un yerinin Süper Lig olduğunu belirtti. Birçok kulüpten teklif almasına rağmen Adana'yı seçtiğini söyleyen tecrübeli savunma oyuncusu, ''Görev aldığımız sürece sahada elimden geleni yapacağım. Merthan gibi kariyerli bir oyuncu ile forma giymek takıma olumlu yansıyacaktır. Adanaspor ailesine katıldığım için Başkanımız Bayram Akgül'e ve Levent Eriş hocama teşekkür ederim.'' dedi.

Adanaspor’a 1 yıl aradan sonra dönen Fevzi Özkan ise ayrı kaldığı süre içinde Adana şehrini ve formasını çok özlediğini söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da yaşadığı şampiyonluğun ardından aynı başarıyı turuncu beyazlı takımda yaşamak istediğini vurgulayan başarılı futbolcu, şöyle konuştu:

''Kasımpaşa'da kaybettiğimiz finalin ardından Adanaspor'da şampiyonluğun hep özlemini çektim. Yeniden dönmek güzel ve anlamlı oldu. Ayrı bir heyecan ve duygusallık yaşıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti