Adanaspor, Gaziantep'ten 3 puanla dönmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor.

    Yarın sabah yapacağı son çalışmanın ardından karayolu ile Gaziantep’e gidecek olan turuncu beyazlı takım, kalacağı otele giderek dinlenmeye çekilecek. Kart cezalısı Selçuk Şahin bu müsabakada takımdaki yerini alamayacak. Antrenman eksikliğini gidermek için takımdan ayrı çalışan Cem Özdemir’in de bu maçta riske edilmeyeceği belirtildi.

    Teknik Direktör Levent Eriş, her hafta maçların daha önem kazandığını ve yine kader müsabakalarından bir tanesini oynayacaklarını söyledi. Her hafta puan almak zorunda olduklarının altını çizen Eriş, “Mücadele kıyasıya devam ediyor. Mağlup olan takımların işinin zorlaşacağı bir gerçek. O yüzden deplasmandan puanla dönmek gerekiyor. Sahada vereceğimiz mücadele ve seyircimizin küfürsüz desteği ile ceza almadan 1461 Trabzon karşısına moralli çıkmak düşüncesindeyiz.” dedi
CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında