Adana ASKİ, Canik Belediyespor maçına odaklandı

- Kulüp aşkanı Pekar: - "Her maçın büyük önemi var fakat kendi sahamızdaki ilk maçı kazanmamız gerek"

ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin kulüp başkanı Rahmi Pekar, sahalarında yapacakları Canik Belediyespor maçını kazanmaları gerektiğini bildirdi.

Pekar, yazılı açıklamasında, geçen hafta İstanbul Üniversitesi deplasmanında 66-59 mağlup olduklarını anımsattı.

Bu sezon, sahalarında ilk maçlarına Canik Belediyespor karşısında çıkacaklarını belirten Pekar, şunları kaydetti:

"Evimizde ilk maça çıkıyoruz. Bu sezon, son zamanların en zorlu ligi olacak. Biz ise ligin en mütevazi takımıyız. Canik Belediyespor maçına odaklandık. Her maçın büyük önemi var fakat kendi sahamızdaki ilk maçı kazanmamız gerek. Bu yüzden Adanalı sporseverlerden maça destek bekliyoruz."

Adana ASKİ ile Canik Belediyespor, 29 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da Menderes Spor Salonu'nda karşılaşacak.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor