ABD'den FETÖ'nün adamına hapis cezası

FETÖ'nün ABD siyasetindeki adamları arasında yer alan Steve Stockman isimli senatör 23 ayrı suçtan 10 yıl hapse mahkum edildi

Eski Teksas Temsilciler Meclisi Üyesi Steve Stockman'a yolsuzluk, dolandırıcılık ve vergi kaçırmanın da içinde olduğu 23 suçtan 10 yıl hapis cezası verildi.

Stockman, posta dolandırıcılığı, Federal Seçim Komisyonuna yanlış beyanda bulunmak, kara para aklamak, seçim bağışlarını kişisel giderleri için kullanmak, yanlış vergi beyannamesi vermek ve yalan beyanlarla hayır kurumlarından para toplamak gibi birçok suçtan hüküm giydi.

Teksas'ta FETÖ'nün birçok organizasyonuna katılan Stockman'ın terör örgütüyle bağlantılı Avrasya Amerikalılar Turkuaz Konseyinin eski Başkanı Kemal Öksüz aracılığıyla FETÖ'nün 2013 yılında finanse ettiği Azerbaycan gezisinde yer aldığı belirtiliyor.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi