A Milli Futbol Takımı, Ankara’da

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsveç ile oynayacağı hazırlık maçı için Ankara’ya geldi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İsveç ile oynayacağı hazırlık maçı için Ankara’ya geldi.

Uzun bir aradan sonra Başkentte oynanacak olan milli karşılaşma için milliler, öğle saatlerinde özel uçakla Ankara’ya geldi. Millileri, Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftar sevgi gösterisiyle karşıladı. Arda ve Burak’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, bu futbolcularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Milli kafile daha sonra kamp yağacakları otele gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

SON ANTRENMAN SAAT 19.00'DA

Kırmızı-beyazlı ekip, bu akşam saat 19.00’da yapacağı antrenmanın ardından kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.
Öte yandan kafiledeki Galatasaraylı oyuncu Burak Yılmaz’ın Çaykur Rizespor karşılaşmasında yüzüne gelen yabancı madde nedeniyle oluşan yaralar gözlerden kaçmadı. Burak ile fotoğraf çektiren vatandaşlar yüzündeki yaralar nedeniyle 'geçmiş olsun' temennisinde bulundu.
CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Taksim Meydanı miting alanı değildir