9 yıldır kızını arayan anne: Kızım damadın evinin betonuna gömülmüş olabilir

Bursa’da yaşayan anne ve babasını öldüren Kenan Öner’in, 9 yıldır kayıp olan eşi Canan Öner'in Samsun'da yaşayan yatalak annesi ve hasta babası, damatlarının kızını da öldürdüğünü, devletin kızlarının cesedini bulmasını istedi.Yetkililere...

Bursa’da yaşayan anne ve babasını öldüren Kenan Öner’in, 9 yıldır kayıp olan eşi Canan Öner'in Samsun'da yaşayan yatalak annesi ve hasta babası, damatlarının kızını da öldürdüğünü, devletin kızlarının cesedini bulmasını istedi.

Yetkililere seslenen 75 yaşındaki Muzaffer Aydın; kızının; ölüyse mezarını, diriyse nerede olduğunu bilmek istediklerini söyledi. Kızlarının yaşadığına ihtimal vermediklerini belirten acılı baba Aydın, “Kız ortadan kayboldu. Arayan, soran yok. Biz de düştük yataklara, avukatlara verdik. Televizyonlara çıktık. Sahte imzalar atılmış, evimiz de hacizli. Cumhurbaşkanımıza mektup yazdım. O da bizi valiye havale etti. Ama hastam vardı, onu bırakıp gidemedim.” dedi.

Kızının cesedinin, Kenan Öner’in İstanbul’daki evinin üst katına yaptığı binanın betonları arasında olabileceğini savunan yatalak anne, 73 yaşındaki Perihan Aydın, “Ben o kadar kızıma söyledim; ‘bak bu Avrupa’da adam kesmiş’ adamın bütün malını mülkünü arabasını almış. Ben sınırdan geçmiş adamım diyordu bana. Fransa’da da bir adamın kellesini kesmiş dişlerinden tanımışlar. Ben kızıma söyledim bir türlü inanmadı. O bana, ‘anne, o karıncayı bile incitmez’ dedi. Öyle harcandı gitti. Resimlerine bakıp avunuyorum. Gelen sorup gidiyor. Artık devletin elinde bu iş. İki kişiyi öldüren adam üçüncüyü de öldürür. Benim kızımı bu adamın İstanbul’daki evinin üstüne kat atmış. Şimdi bu adamın yaptığı binanın çevresinde arıyorlar benim kızımı. Komşuları geceleri uyuyamıyoruz inşaat çalışması yüzünden. Şimdi gazeteler yazıyor, acaba benim kızımı duvarların içine mi koydu. Torunuma ben bakıyorum. Onun çocuğu diye değil kızımın çocuğu diye. O bile diyor ki ‘anneanne o dedemlere ne yaptıysa onlara da aynısını yapmıştır’ diyor.” şeklinde konuştu.

Bursa'da 6 yıl önce kaybolan babası Ahmet Refik Öner ve annesi Emine Öner'i öldürüp evin bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Kenan Öner'in, 9 yıldır kayıp olan eşi Canan Öner'in bulunması için ailesi tarafından çalınmadık kapı bırakılmamış, hatta kadın programlarında haftalarca yayın yapılmış ancak yıllardır bir ip ucu bulunamamıştı.

CİHAN

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti