21 Yaş Altı Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası Belarus'ta

- Başkent Minsk'te düzenlenecek şampiyonada Türkiye'yi 6 sporcu temsil edecek

ANKARA (AA) - 21 Yaş Altı Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası yarın Belarus'ta başlayacak.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Minsk'teki şampiyonada Türkiye'yi 6 sporcu temsil edecek.

Toplam 111 sporcunun katılacağı şampiyonada, tek erkekler ve çift erkeklerde İbrahim Gündüz (Beşiktaş), Talha Yiğenler (Beşiktaş) ve Batuhan Ulucak (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), tek kadınlar ve çift kadınlarda Simay Kulakçeken (Bursa Büyükşehir Belediyespor), Betül Nur Kahraman (Kocasinan Belediyespor) ve Özge Yılmaz (Kocasinan Belediyespor) mücadele edecek.





Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Elektrik verilen beyinler daha iyi çalıştı Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Yarasanın ısırdığı adam öldü