2 ve 4 yaşlarındaki kardeşler yanarak öldü

Tarlada çalışan anna ve babanın kulübede bıraktığı 2 ve 4 yaşlarındaki iki kardeş, çıkan yangın sonucu hayatını kaybetti.

Aydın'ın Çine ilçesinde tarlada çalışan anne babasının kulübede bıraktığı 2 ve 4 yaşındaki iki kardeş, çıkan yangında hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde yaşayan Ahmet Kartal (37) ve eşi Ayşe Kartal (26), çocukları Nazlı Kartal (4) ve Irmak Kartal'ı (2) yanlarına alarak kendilerine ait Cuma Mahallesi'ndeki tarlaya gitti.

Burada bulunan tek göz kulübeye çocuklarını bırakan karı koca, tarlaya çalışmaya gitti. 

Bir süre sonra evden çıkan dumanları gören çevredekiler, itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, yangını kısa sürede söndürürken, vücudunda yanıklar bulunan iki kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Çocukların cenazesi, Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Büyükçekmece Belediyesi'ne "villa" operasyonu