19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü sürücüleri uyardı

Samsun 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Hakan Metin, kar yağışından sonra buzlanma, donma ve erime olmasından dolayı sürücüleri uyardı.

Samsun 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Hakan Metin, kar yağışından sonra buzlanma, donma ve erime olmasından dolayı sürücüleri uyardı.

Metin, yaptığı açıklamada, yağan kar ve sonrasında ilçe genelinde Emniyet Müdürlüğü olarak bazı tedbirler aldıklarını bildirdi. Yolcu ve yük taşıması yapan tüm ticari araçların kış lastiği takma zorunluluğu olduğunu hatırlatan Metin, "Kış lastiği taktırmayan ticari araç sürücülerine cezai işlem uygulanmaktadır.
Bu uygulamalarımız kış ayları boyunca bu tür araçlar üzerinde devam edecektir, araç sahiplerinin mağdur olmamaları için şartlara uygun şekilde kış lastiklerini taktırmalarını istiyoruz. Ayrıca her ne kadar bu yıl için hususi otolarda kış lastiği taktırma zorunluluğu olmamasına karşın tüm sürücülerin can ve mal güvenliği açısından kış lastiklerini taktırmalarının çok önemli olduğunu bilmelerini isterim." dedi. CİHAN

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır