Zümrüdüanka dizisi gerçek mi?

Zümrüdüanka dizisi gerçek mi? Zümrüdü anka gerçek mi? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Zümrüdüanka dizisi gerçek mi?

Google Haberlere Abone ol
Zümrüdüanka dizisi gerçek mi?

Zümrüdüanka dizisi FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Diziyi yakından takip edenler en çok dizinin hikayesini merak ederek araştırıyor. Peki, Zümrüdüanka dizisi gerçek mi? Zümrüdü anka hikayesi gerçek mi? 

Zümrüt Neveşhir'de yaşayan bir ailenin kızı Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır. Yaşadığı hayattan şikayetçi olan annesi kızlarını bir an evvel evlendirip bu hayattan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Fabrikanın varislerinden biri olan Adil Demirkan Zümrüt Kuloğlu'na evlilik teklif etmektedir. Evlilik teklifini kabul etmeyen Zümrüt bu evlilik teklifini ailesinden gizlesede annesi bir şekilde evlilik teklifini öğrenir ve uğraşıp sonunda kızını o nikah masasına orturmayı başarır. Ancak Zümrüt kalbinde ağır bir yara taşımaktadır. Zira, o Demirkanların Suriye'de şehit düşen torunları Serhat'a aşıktır. 

Ancak, Zümrüt Serhat'ı şehit düştü bildiği için annesinin ısrarları sonucunda nikah masasına oturmuşken birden karşısında Serhat'ı dipdiri görür. 

DİZİNİN HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Konusuyla ilk günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zümrüdüanka dizisinin konusunun gerçek olup olmadığı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Ancak dizinin konusunun gerçek hayatta yaşanıp yaşanmadığına dair hiç bir bilgi bulunmuyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ OYUNCULARI

Serhat Demirkan - Alp Navruz
Zümrüt Kuloğlu - Ceren Yılmaz
Abbas Demirkan - Selim Bayraktar
Saniye Arsoy  - Sebahat Kumaş
Azimet Demirkan - Ayten Uncuoğlu
Adil Demirkan - Umut Karadağ
Ülfet Kuloğlu - Hatice Aslan
Rüstem Kuloğlu - Serhat Özcan
Nevcihan Demirkan - Elif Çakman
Meliha Kuloğlu - Miray Akay
Suhandan Demirkan - Pelin Abay
Latif Demirkan - Barış Küçükgüler
Ömer Lütfi Bakırcı-  Gökhan Bekletenler
Songül Kuloğlu - Ebrar Baba

 

Yorumlar