Züleyha diziden ayrılıyor mu, Hilal Altınbilek diziden çıktı mı?

Züleyha diziden ayrılıyor mu, Hilal Altınbilek diziden çıktı mı? Züleyha'yı kim vurdu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterinin senaryodaki serüveni bitti mi, Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Züleyha diziden ayrılıyor mu, Hilal Altınbilek?

Demir Yaman'dan sonra bir yaprak dökümü daha mı? Hilal Altınbilek diziden çıktı mı? Züleyha'yı kim vurdu, Züleyha diziden ayrılıyor mu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterinin senaryodaki serüveni bitti mi, Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki yaprak dökümü devam mı ediyor. Dizinin 16 Aralık Perşembe günü yayınlanan bölümünde başrol karakterlerinden Züleyha ağır bir kaza geçiriyor. Kaza sonrasında ise yoğun bakıma alınıyor. Klasik bir diziden ayrılma sahnesiyle karşı karşıya kalan seyirci merakla sormaya başladı. Züleyha diziden ayrılıyor mu, Hilal Altınbilek diziden çıktı mı? Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterinin senaryodaki serüveni bitti mi, Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

Züleyha diziden ayrılıyor mu?
Züleyha yoğun bakımda

 

Züleyha, dizinin yeni başrol karakteri Mehmet yani diğera dıyla "Hakan" ile en mutlu gecelerini yaşarken bir anda kör kurşunun hedefi oluyor. 

Hakan'ın ortağının kardeşi Vahap, onu öldürmek için pusuya yattığında yanlışlıkla Züleyha'yı hedef alıyor.

Züleyha kanlar içerisinde kalarak hastaneye kaldırılıyor. 

Hastanede yoğun bakıma alınan Züleyha'nın ölüp ölmeyeceği ise henüz belli deği.

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan, Bir Zamanlar Çukurova dizisi son bölümde izleyenlere heyecan yarattı. Dizinin yayınlanan fragmanında da yere yığıldığı sahneler izleyicinin aklına, "Züleyha ölüyor mu?" sorusunu akıllara getirdi. Yanında bu anlarda Hakan vardı. Paylaşılan yeni bölüm fragmanında ise başı sargılı halde hastanede tedavi altına alınan Züleyha'nın kalbi durur. Hilal Altınbilek diziden mi ayrılıyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyhası ölecek mi?

Atv ekranların en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Züleyha karakteri ile damga vuruyor. Atv'de yayınlanacak olan yeni bölümde Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha'nın diziden çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Bununla birlikte, yayınlanan fragmanda Züleyha'nın kurşunların hedef olduğu görülüyor. Züleyha'nın diziden ayrılacağına veya öleceğine dair henüz bir açıklama bulunmamaktadır. Detayların ise haftaya yayınlanacak yeni bölümde gelmesi bekleniyor.

Atv ekranların en çok izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova Züleyha karakteri ile izleyenleri kendine hayran bıraktırıyor. Atv'de yayınlanacak olan yeni bölümde Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha'nın diziden çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Bunun yanı sıra, yayınlanan fragmanda Züleyha'nın kurşunların hedef olduğu görülüyor. Züleyha'nın diziden ayrılacağına veya öleceğine dair henüz bir açıklama bulunmamaktadır. 

Züleyha Yaman'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken onu kimin vurduğu ise merak ediliyor. Savcılık ve güvenlik güçleri hararetle onu vuranı ararken, karanlık adamların yeni senaryoları devreye giriyor. 


 

Yorumlar