Zuhal Topal'la Sofrada 376. bölüm fragmanı

Zuhal Topal'la sofrada tüm heyecanı ile devam ediyor. Koronavirüs sebebi ile Zuhal Topal format değişikliğine gitti. Artık Zuhal Topal'la Sofrada tek bir evde çekilecek. Zuhal Topal Yeni bölüm fragmanında yeni evi ve formatı tanıttı. Zuhal Topal'la Sofrada yeni bölüm, 376. bölüm fragmanı yayınlandı.

Zuhal Topal'la Sofrada 376. bölüm fragmanı | Yeni bölüm

Zuhal Topal'la sofrada koronavirüs salgını sebebi ile format değişikliği yaptı. Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının çekimleri artık tek bir evde yapılacak. Yarışacak yarışmacılar belirlenen eve gelerek yemeklerini ve sunumlarını yapacaklar. 

Zuhal Topal, koronavirüs sebebi ile böyle bir format değişikliğine gidildiğini söyledi ve yeni evi tanıttı. 

Bahçesinde havuzu olan bir villada gerçekleşecek olan yarışma için yarışmacılar her gün aynı malzemeleri kullanacak ve hijyen kurallarına yüksek ölçüde dikkat edilecek.

Eldiven kullanmak mecburi olacak. Salgının artması sonrası izleyicilerin merak ettiği bir diğer nokta da ilerleyen günlerde programın devam edip etmeyeceği. 

Son günlerde salgın dolayısıyla maske kullanma zorunluluğu getirildiği düşünülürse ilerleyen günlerde programın devam edip etmeyeceği konusu düşündürüyor. 

Ancak henüz Zuhal Topal'la sofrada programından bu noktada bir açıklama yapılmadı.