Zuhal Topal'da yemeği gören kaynanalar şok oldu

Fox Tv ekranlarında haftaiçi hergün yayınlanan ve beğeni ile izlenen program Zuhal Topal'la sofrada bir ilk yaşandı. Gelinin yaptığı yemek kaynanaları şok etti. Program tarihinde ilk kez böyle bir yemek ile karşılaşıldı. Yemeği tatmakta güçlük çeken kaynanaların midesi bulandı.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal'da yemeği gören kaynanalar şok oldu

Sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada tarihinde ilk kez ahtapot yemeği pişirildi. Yemeği gören kaynanalar zor anlar yaşadı. 

Günün yarışmacısı olan gelin seçtiği menü ile kaynanaları zor durumda bıraktı. Aslen Van'lı olan gelin adayı seçtiği menü ile pes dedirtti.

MENÜSÜ PES DEDİRTTİ

Profesyonel aşçılık yapan yarışmacı gelinin yarışacağı gün için seçtiği menü şu: Çeşmi Nigar Çorbası, karides güveç, kalamar tava, ahtapot ızgara, ahtapot salatası, Girit ezme, ızgara çupra, biberiyeli patates, Akdeniz salatası, kaymaklı ayva tatlısı.

Masada ızgara pişirilmiş ahtapotu gören kaynanalar ahtapotun vahşi bir hayvan olduğunu ve yemeğinin yapılamayacağını söyledi. Ancak program formatı gereği tatmak zorunda oldukları için mideleri bulansa da yemek zorunda kaldılar. Ancak lokmayı güçlükle yutabildiler.

Yorumlar