Zuhal Topal'la Sofra'da Ece gelin kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Ece gelin kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Yarışmanın bu haftaki etabına damgasını vuran Ece gelinin yaptıkları hem Zuhal Topal'ı hem de kaynanaları çileden çıkarttı. Ece gelinin kendi kaynanası da onun yaptıkları yüzünden zor duruma düştü, sonunda gelin kaynana birbirine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal'la Sofra'da Ece gelin kimdir?

Zuhal Topal'la Sofra'da yarışmasının 19 Kasım 2019 Salı günü düzenlenen etabında yarışan gelin Ece Karakuş Apa ve kayınvalidesi Derya Uludağ olmuşlardı. 

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 276. Bölümü'nde yarışan Ece gelinin yaptıkları yarışmaya damgasını vurdu. Zuhal Topal ve kaynanalar neye uğradığını şaşırdı. Gelin Ece, kaynanalara karşı tavırları nedeniyle herkesten en düşük puanı alırken, Zuhal Topal de şu ana kadarki en düşük puanını ona verdi. 

Gelin Ece'nin kaynanasına karşı da tavırlı olduğu her halinden belli oluyordu. Kaynana Derya hanım da gelininden şikayetçi tavırlarıyla dikkat çekiyordu.

Bu durum haftanın son gününde de yarışmaya damgasını vurdu. Ece gelin, bir kez daha tartışmalara neden oldu. Özelilkle de, "Bütün kaynanalardan özür diliyorum, kendi kaynanam hariç" demesi ise herkeste bir şoke etkisine neden oldu.

Peki, Zuhal Topal'da Ece gelin kimdir?

Zuhal Topal'la Sofra'da Ece gelin kimdir?

Ece 23 yaşındadır. 

İki yıllık evli olan Ece bir çocuk annesidir.

Kararlı, hızlı ve inatçı kişiliğiyle biliniyor.

Yorumlar