Zuhal Topal İzel geline bugün kaç puan verdi?

Zuhal Topal bugün yarışan İzel Özdemir geline kaç puan verdi, puanlama sonucunda İzel gelin kaç puan aldı? Bilindiği gibi hatfanın son gününde gelinler ve kaynanlar bir araya toplanıyor, son gelinin puanı da belli olduktan sonra ödül kazanan gelin açıklanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal İzel geline bugün kaç puan verdi?

Zuhal Topal 8 Mayıs Cuma günü final gününde yarışan İzel Özdemir geline kaç puan verdi? Peki, Zuhal Topal Derya'ya kaç puan verdi? Yarışmanın bugünkü etabında İzel Özdemir ile kayınvalidesi Emine hanım yarıştılar. Hafta finali gününde yarışan gelin ve kaynananın alacağı puanlar hafta birincisini de belirliyor. Peki, Zuhal Topal İzel geline kaç puan verdi?

Zuhal Topal'ın İzel geline verdiği puan henüz açıklanmadı. 

Zuhal Topal İzle Geline 8 puan verdi. Kaynanaların puanları ise şu şekilde oldu.

7 MAYIS DERYA GELİNİN ALDIĞI PUAN

Zuhal Topal bugünkü yarışan gelin Derya'nın eşi Haydar ile tanışma hikayesine çok güldü. Aslen Kırıkkaleli olan Derya'nın menüsü oldukça iddialı. Kaynanaların Derya'ya verdiği puanlar sonrası Zuhal Topal'ın bugünkü gelin Derya'ya verdiği puan merak konusu oldu. İşte Zuhal Topal Derya'ya kaç puan verdi detaylar

Hafta finaline bir gün kala yarışan gelin Derya Yurdagül oldu. Derya Zuhal Topal'dan kaç puan alacak büyük bir merakla bekleniyor. Zuhal Topal Derya'ya kaç puan verdi hafta birincisini belirlemede oldukça büyük öneme sahip.

Zuhal Topal'ın verdiği puan haftanın birincisini belirlemede büyük rol oynuyor. Bu yüzden Zuhal Topal bugünkü geline kaç puan verdi izleyici tarafından merak ediliyor. 

ZUHAL TOPAL 7 MAYIS PERŞEMBE DERYA GELİNE KAÇ PUAN VERDİ?

Zuhal Topal'ın bugün Derya geline verdiği puan birazdan belli olacak. Topal, bugün Derya gelinin yemeklerini beğenecek mi? Bu hafta Zuhal Topal'la sofrada yarışmasında bugün yarışan gelin Derya Yurdagül ve kayınvalide Sultan Yurdagül oldu. Derya 19 yıllık evli. 3 çocuk sahibi. Yarışmaya çocuklarım için katıldım dedi. Kayınvalide gelin yarışmada 15 bini almaya kararlı gözüküyor.

Derya gelin Zuhal Topal

Zuhal Topal Derya'ya uygun gördüğü puanı verecek. 

Zuhal Topal bugün Derya geline 9 puan verdi

Detaylar Geliyor...

İşte Kaynanaların verdiği puanlar ve haftaık toplam puanlar:

 Derya bugün kayınvalideleri hangi yemekleri yaptı merak edenler için işte Derya gelinin menüsü:

  • Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası
  • Kıymalı çarşaf böreği
  • Sumak ekişili kuru dolma
  • Elmalı Cevizli kereviz salatası
  • Acı soslu bonfile
  • Nohutlu pirinç pilavı
  • Semizotu salatası
  • Limonlu cheescake

 

Zuhal Topal bugün Derya geline uygun gördüğü puanı verecek. Detaylar geliyor...

DERYA YURDAGÜL, SULTAN YURDAGÜL KİMDİR?

Derya Yurdagül, aslen Kırıkkaleli 3 çocuk annesi ve 19 yılık evli. Sultan hanım ise 62 yaşında 2 çocuk annesi. Aslen Kırıkkaleli.

  • 19 yıllık evli
  • 3 çocuk annesi
  • Kırıkkaleli

 

Yorumlar