"Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz"

- Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Uysal: "İlçemize ilk defa Süper Lig'den bir takım geliyor. Bu hazırlık maçı değil. Bu Ziraat Türkiye Kupası, elemeli bir maç. Ereğli tarihinde ilk kez böyle bir maç olacak"

Google Haberlere Abone ol
"Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz"


ZONGULDAK (AA) - Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda Antalyaspor ile karşılaşacak Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karadeniz Ereğli Belediyespor'un kulüp başkanı Hüseyin Uysal, "Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

Uysal, Devrim Bulvarı'nda kulüp yararına düzenlenen, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuların da katıldığı eşya piyangosunun tanıtımında açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü turunda Antalyaspor ile eşleştiklerini anımsatan başkan Uysal, 27 Eylül'de Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda saat 13.00'te oynanacak maça tüm taraftarları davet ettiğini söyledi.

Bu sezon hedeflerinin ligde şampiyonluk, Ziraat Türkiye Kupası'nda da üst turlar olduğunu aktaran Uysal, şöyle konuştu:

"Kura çekiminde Antalyaspor ile eşleştik. İlçemize ilk defa Süper Lig'den bir takım geliyor. Bu hazırlık maçı değil. Bu Ziraat Kupası, elemeli bir maç. Ereğli tarihinde ilk kez böyle bir maç olacak. Bizler için son derece önemli. Bu maçı da alarak Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. Hocamız ve oyuncularımız bu yola inandı, halkımız desteğini bizden esirgemesin. Ligde şampiyon olup Ziraat Kupası'nda da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz."

Teknik direktör Zafer Şahin ise Antalyaspor da dahil olmak üzere birçok takımı yenebilecek güce sahip bir kadro kurduklarını, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak ligde ve kupada üst noktalara çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Ligde evlerinde oynadıkları son 20 maçta yenilgi yaşamadıklarını, bu geleneği sürdürmek istediklerini kaydeden Şahin, ilçe halkının takıma sahip çıkmasını istedi.

Eşya piyangosu için bilet alan Uysal, aralarında otomobilin de bulunduğu hediyelerin söz konusu biletlere çıkması durumunda, bunları kulübe bağışlayacağını dile getirdi.

Öte yandan maçın oynanacağı Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü yöneticileri inceleme yaptı ve eksikliklerin giderilmesi için çalışma başlattı.

Yorumlar