Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final tek maç mı?

Son Dakika: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri için merakla beklenen kuralar çekildi. Peki, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final tek maç mı çift maç mı?

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final kurası çekildi

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final tek maç mı çift maç mı? Son 16 takım arasında oynanan maçların sonuçlanmasıyla birlikte gözler son 8 yani çeyrek final maçlarına çevrildi. Bugün çekilen son dakika kura çekilişiyle çeyrek final eşleşmeleri de belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda tamamlanan son 16 turu maçlarının ardından 14.30'da başlayan törenle çeyrek final ve yarı final kurası çekildi. Çekilen kura sonucunda çeyrek finalde karşılaşacak takımlar belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final tek maç mı çift maç mı?

Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük, Yukatel Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, Fraport TAV Antalyaspor, Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş çeyrek finale yükselen

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. Kura çekiminde Sivasspor, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor seri başı olarak katıldı. Galatasaray, Gaziantep FK, MKE Ankaragücü ve Kayserispor ise seri başı değildi.

Fenerbahçe-Kayserispor

Sivasspor-Gaziantep FK

Ankaragücü-Trabzonspor

Galatasaray-Başakşehir

Sivasspor-Gaziantep FK / Fenerbahçe-Kayserispor

Galatasaray-Başakşehir / Ankaragücü-Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan çeyrek final müsabakaları sonucu tur atlayan takımlar, çift maç eleme usulüne göre yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Çeyrek final müsabakaları 28 Şubat, 1 ve 2 Mart'ta, yarı final ilk maçları 4, 5 veya 6 Nisan, rövanş maçları ise 25, 26 veya 27 Nisan tarihlerinde oynanacak.


 

Yorumlar