Zeki Murat Göle biyografisi ve hayatı

Zeki Murat Göle kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları Göle'nin Fenerbahçe'nin başına geçici teknik direktör olarak atanmasıyla birlikte önem kazanmaya başladı. Peki, Fenerbahçe yeni teknik direktörü kim?

Google Haberlere Abone ol
Zeki Murat Göle kimdir

Zeki Murat Göle kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yerine getirilen Göle'nin hayatı ve biyografisi özellikle de Fenerbahçe taraftarı tarafından merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe yeni teknik direktörü kim? İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zeki Murat Göle biyografisi:

Zeki Murat Göle 26 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Göle UEFA A Lisansına sahip spor adamlarındandır.

2008 yılından bu yana Fenerbahçe'de çalışan Zeki Murat Göle, daha önce gençlik gelişim antrenörlüğü ve A2 Lig antrenörü olarak çalıştı.

Göle 2014 yılından itibaren ise Fenerbahçe A Takımı'nda görev yapıyor.

26 Eylül 1979 İstanbul doğumlu olan Zeki Murat Göle Düzcespor ve İstanbul Mesudiyespor'da amatör olarak futbol oynadı.

Ayrıca 2. Lig'de ise bir maçı bulunuyor.

Zeki Murat Göle kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Zeki Murat Göle kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları Göle'nin Fenerbahçe'nin başına geçici teknik direktör olarak atanmasıyla birlikte önem kazanmaya başladı.

 

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna ilk olarak Abdullah Avcı'nın adı geçiyordu. Ancak Fenerbahçe yönetimi bugün yaptığı açıklamada Avcı ile ilgili herhangi bir görüşme olmadığı belirtildi.

 

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar