Zehra Özkaymaz kimdir? Zehra Özkaymaz nereli ve kaç yaşında?

Zehra Özkaymaz'ın kim ve nereli olduğu soruları Zeruj isimli AVM'yi görenler merakla soruyor. Türkiye'de sadece tesettür üzerine açılan ilk AVM olma özelliği taşıyan Zeruj'u kurucusu olan Özkaymaz'ın özel hayatını merak edenler, Zehra Özkaymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında diye soruyor

Google Haberlere Abone ol
Zehra Özkaymaz kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Zehra Özkaymaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tesettür Giyim deyince akla gelen isimlerden biri olan Zehra Özkaymaz namı diğer Zeruj kimdir, nereli, kaç yaşında soruları merak edilen konulardandır. Yazımızda Zehri Özkaymaz hakkında detaylı bilgiye erişebilirsiniz.

ZEHRA ÖZKAYMAZ (ZERUJ) KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Sosyal Medya fenomeni olarak tanınarak ün salan Zehra Özkaymaz'ın gerçek mesleği ingilizce öğretmenliğidir.Modaya olan ilgisi ile bu mesleğe yönelen Özkaymaz Zeruj adı ile ün salarak büyük beden giyimde tek geçilen marka olmak yolunda ilerliyor. Kendisi de büyük beden bir hanım olan Zeruj 110 kilodur. Öncelikle hobi olarak başladığı giyim sektöründe marka olmayı başarmış bir kadın girişimcidir.

Zehra Özkaymaz kimdir Zehra Özkaymaz nereli ve kaç yaşında
Zehra Özkaymaz kimdir Zehra Özkaymaz nereli ve kaç yaşında

 

Zeruj, 1980 yılında dünyaya gelmiştir. İki çocuk annesidir. Sosyal medyaya önceleri eğlenceli paylaşımlar ile başlamış daha sonra düzenlediği ve öncü olduğu kermesler festivaller ile büyük bir kesimi bir araya getirmiştir. Başarılı girişimleri onu sosyal medya fenomeni yapmıştır.

Bu ünü doğru kullanan Özkaymaz, İstanbul'un Zeytinburnu İlçesindi Zeruj Port AVM adında tesettür giyim markalarını buluşturmuştur.

Halen düzenlediği Zeruj Festivaller ile adından söz ettirmektedir.

ZERUJ NE DEMEK?

Zeruj adı ile ünlenen Özkkaymaz'a bunun anlamı sorulduğunda, Zeruj, sevgi, hoşgörü, kardeşlik, renk ve kadın demektir, şeklinde açıklamıştır.

Zehra Özkaymaz kimdir Zehra Özkaymaz nereli ve kaç yaşında
Zehra Özkaymaz kimdir Zehra Özkaymaz nereli ve kaç yaşında

 

Instagramda ve diğer mecralarda Özkaymaz Zeru adı ile bilinmektedir. Başarısını kadın dayanışmasına bağlayan Özyılmaz düzenlediği organizasyonlarda özellikle anne ve çocuklarına sağladığı rahatlık ile biliniyor.

ZERUJ PORT AVM NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Zeruj Port AVM İstanbul’un Zeytinburnu ilçesindedir. Anadolu yakasından; Kadıköy’den Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosuna binerek Ayrılıkçeşmesi’nde inip Marmaray’a aktarma ile ulaşılabilir. Marmaray ile Kazlıçeşme’de inerek MR11 numaralı otobüse binerek Zeytinburnu A.İ.H.L durağında indiğinizde Zeruj Port Alışveriş Merkezi hemen önünüzdedir. Avrupa yakasından gelenler için; Metrobüse binerek Cevizlibağ’da inip Cevizlibağ otobüs durağından MR11 numaralı otobüse binerek Zeytinburnu A.İ.H.L durağında inebilirsiniz. Zeruj Port Alışveriş Merkezi Zeytinburnu İmam Hatip'in hemen yanında bulunmaktadır.

Yorumlar