Zayıflatan ballı elma sirkesi tarifi, ballı elma sirkesi nasıl yapılır?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kışın biriken fazla kilolardan kurtulma telaşı aldı. Son zamanların en gözde içeceklerinden olan ve zayıflamak için tüketilen ballı elma sirkesi yaygın olarak kullanılmaya başlad. Peki ballı elma sirkesi nasıl yapılır? İşte ballı elma sirkesi tarifi.

Google Haberlere Abone ol
Zayıflatan ballı elma sirkesi nasıl yapılır?

Fazla kilolardan kurtulmak isteyenlerin tercih ettiği ballı elma sirkesi son günlerin trendi. Peki ballı elma sirkesi nasıl yapılır, ballı elma sirkesi tarifi nasıldır. İşte detaylar

Sağlığa pek çok faydası bulunan aynı zamanda vücutta biriken fazla yağlardan kurtuluş yolu olan ballı elma sirkesi istenen forma kavuşmanızı sağlıyor.

Elma sirkesi mutfakların en vazgeçilmez malzemelerinden biri. İçinde bulundurduğu mineraller ile şifa deposu olarak bilinen elma sirkesi son zamanlarda kilo vermek isteyenlerin de bir numaralı tercihi.

Vücutta biriken zararlı toksinlerin dışarı atılmasına yardımcı olan elma sirkesi ile öncelikle vücutta şişliğe sebep olan ödem atılıyor.

ZAYIFLATAN BALLI ELMA SİRKESİ TARİFİ

1 Bardak temiz suyun içine 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ilave edilir. Üzerine 1 tatlı kaşığı kadar bal ilave edilip karıştırılır. Kilo vermek isteyenler bu karışımı sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 öğün yemeklerden yarım saat kadar önce tüketmeleri tavsiye edilir. 

Yorumlar