Zalim İstanbul Özge kimdir, kaç yaşında?

Zalim İstanbul dizisi koronavirüs salgını sonrası yeni bölümleri ile ekranlardaki yerini aldı. Zalim İstanbul son bölümde dikkat çeken karakterlerden biri Cemre'nin arkadaşı Özge oldu. Zalim İstanbul Özge kimdir, nereli, kaç yaşında gibi detaylar merak edildi. İşte Zalim İstanbul Özge kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Zalim İstanbul Özge kimdir, kaç yaşında?

Zalim İstanbul Kanal D'nin en sevilen dizilerinden biri. Uzun bir süre ekranlara ara veren dizi koronavirüs salgınının azalması ile tekrar çekimlere başladı. Zalim İstanbul son bölümde heyecan dolu sahneler yaşandı. Zalim İstanbul Cemre'nin arkadaşı Özge'nin kim olduğu ise izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zalim İstanbul Özge kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Zalim İstanbul Cemre'nin yeni tanışarak arkadaş olduğu Özge Cemre'ye yaptığı yardımlar ile izleyicilerin dikkatini çekti. Ayrıca sesi ile beğeni toplayan Zalim İstanbul Özge kimdir merak edildi. İşte Zalim İstanbul Cemre'nin arkadaşı Özge kimdir, nereli, kaç yaşında soruları hakkında detaylar...

Zalim İstanbul Özge karakterine hayat veren oyuncu Seray Ercan'dır. Seray Ercan 1 Ocak 1993 yılında doğdu. Aslen İzmirlidir. Burcu Oğlak olan güzel oyuncu, küçük yaşınta başladığı oyunculuk hayatına ilerleyen zamanlarda profesyonel olarak devam etme kararı aldı ve tiyatro eğitimi alarak 'Han Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuk hayatına adım att. 

Seray Özcan, Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü mezunudur. İlk olarak televizyon hayatına 'Sevgili Geçmiş' dizisi ile başlamıştır. Bu dizide 'Ebru' karakterine hayat vermiştir.

Tiyatro oyunculuğuna da devam eden Ercan 'Sınır' adlı tiyatro oyununda halen oynamaktadır.

Zalim İstanbul Özge, 27 yaşındadır.

2020 yılında ise Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'da Cemre'nin arkadaşı Özge karakterine hayat vermektedir.

Zalim İstanbul Özge kimdir, nereli, kaç yaşında

Yorumlar