Zahide Yetiş'le 27 Mayıs Pazartesi İzle

Zahide Yetiş'le Show Tv ekranlarında hafta içi her gün saat 15:00 de yayınlanıyor. Her gün birbirinden faydalı bilgilere yer verilen program Mustafa Karataş Hoca ile devam ederek Ramazan-ı Şerif'in faziletleri hakkında konuşulmaya ve gelen sorular cevaplanmaya devam ediyor. Op. Dr. Servet Yetkin Hemoroid hakkında bilinmeyen detayları açıklıyor. Ayrıca Hemoroid ameliyatı olmak isteyenler için detaylı sorular cevaplandırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zahide Yetiş'le 27 Mayıs Pazartesi İzle

Zahide Yetiş'le Show Tv ekranlarında hafta içi hergün saat 15:00 de yayınlanıyor. Bugün yine birbirinden farklı konular konuşuluyor. Op. Dr. Servet Yetkin Basur hakkında bütün detayları anlatıyor. Zahide Yetiş'in sorduğu birbirinden farklı sorulara cevap veren uzman hemoroid hakkında ameliyat dahil tüm merak edilenleri masaya yatırdı.

Alişan Kapaklıkaya çocukları zorlamadan nasıl ders anlatılabilir sorusunun cevaplarını konuşuyor. Çocuklara dayatma devrinin bittiğini söyleyen Kapaklıkaya, çocukların gönlüne dokunduğunuz zaman beyinlerinin çok iyi çalıştığına değindi. İnsan beyninin çalışma özellikleri anlatılan program insanların sağ ve sol beyinlerini farklı farklı kullandıklarına değindi.

ZAHİDE YETİŞ'LE 27 MAYIS PAZARTESİ İZLE

Yorumlar

Aydın Güllüoğlu Kekemeliğin tedavisi çok basit ve kolay,ben de kekeme idim,zorlukları hayatımı değiştirdi. Kekeme herhangibir yazı veya gazeteyi sesli okursa kekemeliği geçer.(Sağolsun kekeme bir arkadaş tavsiye etmişti)