Zahide Yetiş kaç evlilik yaptı, boşandı mı? Zahide Yetiş neden boşandı, eşi kimdir?

Zahide Yetiş kaç evlilik yaptı, neden boşandı, eşi kimdir? Yetiş'in eşi Cem Arısoy'dan boşanması magazin dünyasında son yılların en çok konuşulan konularından biri oldu. Yetiş ile Arısoy'un boşanmasından sonra cevabı doğal olarak en çok merak edilen soru, "neden boşandılar" sorusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Zahide Yetiş kaç evlilik yaptı, boşandı mı?

Zahide Yetiş'in boşanma konusu magazin dünyasının en çok konuşulan konuları arasında bulunuyor. Eşinden ayrıldığı yönündeki haberler magazin dünyasında bomba etkisi yaptı. Gündüz kuşağı programlarından kendi adını taşıyan programı sunan Zahide Yetiş aslen nerelidir, kaç yaşındadır, kimdir?

ZAHİDE YETİŞ KAÇ EVLİLİK YAPTI, BOŞANDI MI?

Televizyon dünyasının gündüz kuşağı programlarından birini sunan Zahide Yetiş'in kaç yaşında olduğu, nereli olduğu ve asıl mesleğinin ne olduğu programı seyredenler tarafından merak ediliyor. Zahide Yetiş boşandı mı? Zahide Yetiş eşinden ayrıldı mı, eşi kimdir, ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında? Yetiş, boşanma konusundaki en net ve son dakika haberi kendisi bizzat verdi. Kamuoyu da verilen son dakika haberine şaşırdı. 

Zahide Yetiş, boşanmayla ilgili açıklama yaptı.

Yetiş aslen Trakyalı'dır. Zahide Yetiş'in yaşı ise 40'tır. Asıl mesleği ise ses sanatçılığıdır. 

İşte Zahide Yetiş biyografisi:

Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya'nın başkenti Viyana'da doğdu.

Zahide Yetiş boşandı mı, eşi kimdir, nereli, kaç yaşında?
Zahide Yetiş boşandı mı, eşi kimdir, nereli, kaç yaşında?

 

Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir.

Bir kız, üç erkek kardeşi vardır.

ANNESİ VE BABASI ZAHİDE ÇOK KÜÇÜKKEN AYRILDI

Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler aldı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

ZAHİDE YETİŞ'İN SUNDUĞU PROGRAMLAR

Çocukluk yıllarında TRT'de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. Reklam Seslendirmeleri yanı sıra Haber Spikeri ve Metin Yazarı olarak görev yaptı.

TV8 'de "Kentlerin Dili" adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan 'İnternet TV' yi sundu, 'İnternet Dünyası' adlı bir gazete köşesi hazırladı.

İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında "Genç Gözüyle Tartışma" , "İnternet TV", "Türk Site", "Gün Başlıyor", "Şans Karesi" ve "İzlenimler" gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu yaptı.d

ZAHİDE YETİŞ'le HAYATA İLE ZİRVEYE ÇIKTI

Kanal D'de yayınlanan tam üç sezon "Doktorum" Proğramını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu.Yetiş'in asıl çıkış yaptığı program ATV'de "Zahide'yle yetiş hayata" oldu. Yetiş, şuan SHOW TV'de Zahide Yetiş'le adlı programı sunuyor.

ERKEK ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ

Zahide Yetiş, işadamı Cem Arısoy ile Paris'te 16 Eylül 2014 tarihinde evlendi. 19 Eylül 2014 tarihinde de İstanbul Kuruçeşme'de düğün yaptı. Yetiş ve Arısoy çiftinin geçtiğimiz yl bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Daha önce bir defa evlilik yapan ve boşanan Yetiş, halen iş adamı Cem Arısoy ile evlidir.

Çiftin Aras adında bir oğulları vardır.

2020 yılında Kanal D'de hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Gelin Görün adlı yarışmayı sundu.

Yarışma kısa sürdü ve 65. bölümü ile final yaptı.

30 Ağustos 2021 tarihinden itibaren Atv'de hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane adlı yemek yarışmasını sunmaktadır.

Zahide Yetiş ile Cem Arısoy'un boşandığına dair herhangi bir açıklama bulunmuyor.

ZAHİDE YETİŞ'İN EŞİ CEM ARISOY KİMDİR?

Başarılı bir iş insanı olan Cem Arısoy, bilinçli bir olarak ekranlardan uzak durmayı tercih eden bir insandır. Ekranlarda görünmediği için de insanlar genellikle, "Zahide Yetiş boşandı" düşüncesine kapılıyor.

Zahide Yetiş'in eşi Cem Arısoy kimdir?

Zahide Yetiş'in eşi Cem Arısoy 1975 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi.

İş dünyasında işletmeci olarak faaliyet göstermektedir.

ZAHİDE YETİŞ'TEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Zahide Yetiş boşandı mı? Zahide Yetiş eşinden ayrıldı mı sorularının cevabını bizzat kendisi cevapladı. Yetiş, boşandığını duyurdu.

Yetiş ile Arısoy çiftinden boşanma haberi geldi. "Aras ile yeni sayfalar açtık" şeklinde konuşan Zahide Yetiş, Cem Arısoy'dan boşandığını ve yollarını ayırdığını açıkladı. 9 yıllık evliliklerini sessiz sedasız sonlandıran çiftten Zahide Yetiş ayrılık kararı hakkında da konuştu.

Zahide Yetiş boşandı mı Zahide Yetiş eşinden ayrıldı mı, eşi kimdir, ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında
Zahide Yetiş boşandı mı Zahide Yetiş eşinden ayrıldı mı, eşi kimdir, ne iş yapıyor, nereli, kaç yaşında

 

Zahide Yetiş, İstanbul’da artık daha az vakit geçirdiğini söyleyerek İzmir’de yaşadığını belirtti. "Hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğün yerde varlığınıza devam ediyorsunuz" diyen Yetiş, oğlunun babası ve babaannesiyle iletişimlerinin sürdüğünü belirtti ve "Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar