Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye?

Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye? Gündüz kuşağı programlarından Zahide Yetiş'le programının sunucusu Zahide Yetiş hamile mi? Programı izleyen vatandaşların birçoğu aynı soruyu soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye?

Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye? Show TV'de yayınlanan gündüz kuşağı programlarından Zahide Yetiş'le programının sunucusu Zahide Yetiş hamile mi? Programı izleyen vatandaşların birçoğu aynı soruyu soruyor. Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye?

Peki Zahide Yetiş hamile mi? Yetiş'in son günlerde havaların da ısınmasıyla birlikte yaz şartlarına uygun şekilde giyinmesi aslında bu sorunun sorulmasına neden oldu. Daha bol ve rahat kıyafetler tercih eden Zahide Yetiş'in kilo aldığı sanılıyor. Ancak bazı seyirciler ise bu durumu, "hamile mi" şeklinde yorumlamaya başladı.

Zahide Yetiş'in hamile olup olmadığına yönelik şu ana kadar kendisinden bir açıklama gelmedi.

Bilindiği üzere Zahide Yetiş'in bir çocuğu var. İkinci kez hamile olup olmadığı ise kendisi tarafından yapılacak açıklama dışında öğrenilemez.

Zahide Yetiş en son 2018 yılı ocak ayında yaptığı açıklamada, uzun zamandır yaptığı duasının kabul olduğunu belirterek hamile olduğunu söylemişti.

Yetiş aynı yıl içinde bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmişti. Önemli bir konu olmamasına rağmen bunu da merak edenler mutlaka vardır, bebeğinin cinsiyeti ise kızdı.

Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye?
Zahide Yetiş ve oğlu Aras Arısoy

 

Yetiş, 2014 yılında iş adamı Cem Arısoy ile evlenmişti.

Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye?
Zahide Yetiş hamile mi, ikinciye?

 

Zahide Yetiş'in şu anda hamile olup olmadığı da merak ediliyor. 

Aldığımız son bilgilere göre Yetiş'in hamilelik durumu söz konusu değildir. 

Karnındaki şişlik ise zaten Yetiş'in fiziksel özelliğinden kaynaklanan bir durumun sonucudur. 


 

Yorumlar