Yüzde Yüz Futbol neden yok, Rıdavan Dilmen hangi kalanda, hangi gün, saat kaçta?

Yüzde Yüz Futbol neden yok, Rıdavan Dilmen hangi kalanda, hangi gün, saat kaçta, yayınlanacak? Rıdvan Dilmen'in yorumcu olarak katıldığı Yüzde 100 Futbol programının neden yayınlanmadığı merak ediliyor. İşte %100 Futbol programının yayınlanmama gerekçesi:

Google Haberlere Abone ol
Yüzde Yüz Futbol neden yok, Rıdavan Dilmen hangi?

Yüzde Yüz Futbol neden yok, Rıdavan Dilmen hangi kalanda, hangi gün, saat kaçta, daha önce NTV'de yayınlanan program şimdi hangi kanalda, hangi gün, saat kaçta, Rıdvan Dilmen'in yorumcu olarak katıldığı Yüzde 100 Futbol programının neden yayınlanmadığı merak ediliyor. İşte Yüzde Yüz Futbol programının yayınlanmama gerekçesi:

Türkiye futbol tarihinin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen'in yorumcu olarak yer aldığı Yüzde Yüz Futbol programının akıbeti seyirci ve taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Daha önce NTV'de yayınlanan program şimdi listede yani yayın akışında görünmüyor. Program NTV yayın akışında görünmüyor çünkü yaz aylarından bu yana %100 Futbol programı TRT Spor kanalında yayınlanıyor. 

Yüzde Yüz Futbol neden yok, hangi gün saat kaçta
Yüzde Yüz Futbol neden yok, hangi gün saat kaçta

 

Peki, Yüzde 100 Futbol TRT Spor'da ne zaman yayınlanıyor, saat kaçta yayınlanıyor?

Rıdvan Dilmen ile Erbatur Ergenekon'un sunduğu program TRT Spor'da her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri günün farklı saatlerinde ve maç saatlerinde yayınlanıyor. 

RIDVAN DİLMEN'İN GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇI YORUMU

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon TRT SPOR'da yayınlanan "%100 Futbol" programında Atakaş Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 4-2!lik üstünlüğü ile biten 21. hafta mücadelesini analiz etti. Dilmen'in değerlendirmelerinden satır başları şöyle;

"Galatasaray yönetimi oyunculara 'Yeni hocanız geldi, kendinizi gösterin' demiştir. Fenerbahçe'de görünmeyen heyecan Galatasaray'da var. Çok anlık pozisyonlar var hakemin maçı götüremediğini görüyoruz. Alparslan'ın yaptığı hatalar var. Hakemin kafasında 'penaltı verdim niye sarı kart vermedim?' diye düşünmüştür. Galatasaray'ın penaltısı tekrar edilebilirdi belki bir bakmak lazım."

"Fatih Terim nasıl gönderilir? diye medyada bayağı ses getirdi. Ama 'Biz önemli bir teknik adam getirdik' dediler. 4-6-0 yaptı Torrent ikinci yarı. Bu kadro ne kadar Galatasaray'a uyar. Halil'i çıkarınca Kerem'in etkinliği azaldı. Elinde Messi varsa 4-6-0 yaparsın tabii ki. Berkan ve Taylan ile bu sistemi oynatamazsın. Ömer hoca gitse rica etse Galatasaray bu şekilde oynamazdı....Bu Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında olma ihtimali sıfır. Zaten camia ve taraftar üzgün durumda. Başkan Burak Elmas tartışılır durumda. Yılların efsanesi Fatih Terim ayrılmış durumda. Bu kararları almak kolay değil."

"Bu teknik adam gelecekte ne yapabilir onu da bilmiyorum. Hatayspor bugün kazanmayı hak ettiği pozisyonlar vardı. Torrent'in ne yapmak istediğini anlamak için 4-5 hafta beklemek lazım. Maçın kırılma anları vardı. Maç 2-0'a gelirken Torrent ne yapabilirdi bilmiyorum. Farklı bir formata geçebilir miydi?"

"Kerem, bugün yetmedi. Beklediğimizin çok daha ötesinde hızla ilerleyen harika bir oyuncu olmaya giden bir oyuncu. Allah sakatlıklardan korusun. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ortak özelliği havlu atmışlar. Şampiyonluk yarışından kopmuşlar. Aytaç girecekse illa Halil'in çıkması gerekmezdi. Halil bir pozisyonda Boey'in yerinde olsa atardı."

"Galatasaray parça parça iyi oynadı. Torrent ne kendi takımını, ne rakibi tanıyordu. Bir yardımcısı olsa mesela Ayhan Akman onu hocaya anlatırdı. Galatasaraylılar böyle ızdırap çekerek ikinci yarıyı bitirir. Mesela Ahmet Nur Çebi geldi Önder hocayı aldı yanına 'Bu bizim hocamızdır' dedi. Bir beklenti oluştu. Oyuncularında bir heyecanı oldu. Fenerbahçe'de bu yoktu...Torrent 8 haftadır izliyorum demiş. Kazanan her zaman haklıdır. Hatay'ın ikinci golünde ofsayt olma ihtimali fazlaydı. VAR çizgisini çizmediler çünkü top dönüp tekrar geri geldi."

"Galatasaray, sezon başından beri hızlı oynamak istiyor. Problem de burada. Oyuncularla hızlı oynarsın Drogba ile Selçuk İnan ile. Bu takım, bu oyuncu grubuyla hızlı falan oynayamaz. Sezon sonuna kadar Galatasaray üzülecekler. Avrupa Kupası için muhakkak transfer lazım merkez orta sahaya ahtapot gibi bir oyuncu lazım. Kaleci transferinde bir oyuncu olabilir. Muslera dönmeyecekse."

İşte Yüzde 100 Futbol programının yayın akışı saatleri

Yüzde 100 Futbol Yayın Günleri ve Saatleri:

22 Ocak 222 Cumartesi Günü

Saat 14.15 Devre Arası Canlı

Saat 15.30 Canlı Yayın

Saat 16.45 Canlı Yayın

Saat 18.00 Canlı Yayın

23 Ocak 2022 Pazar Günü

Saat 18.00 Canlı

Saat 19.45 (Devre Arası) Canlı

Saat 21.00 Canlı

Saat 02.00 Tekrar

TRT İLE YOLLARI AYRILDI İDDİASI

Sosyal medyada bazı kullanıcılar TRT'nin Rıdvan Dilmen ile yollarını ayırdığını ileri sürdü.

Programa sponsor olan firmanın sahibi hakkında Rıdvan Dilmen'in bazı ifadeler kullandığı ve bu durumdan rahatsız olan firmanın sponsorluktan çekilmesi sonrası TRT'nin de ünlü yorumcunun işine son verdiği iddia edildi; ancak iddialar henüz doğrulanmadı.

Yüzde Yüz Futbol neden yok, hangi gün, hangi kanalda, saat kaçta?
Yüzde Yüz Futbol 12 Şubat 2022

 

KAYA ÇİLİNGİROĞLU İLE YAYIN

Programın 12 Şubat 2022 Cumartesi günkü bölümünde Serkan Yetkin ile Kaya Çilingiroğlu ekrana çıktı. Çilingiroğlu'nun geçici olarak mı yoksa kalıcı olarak mı ekrana çıktığı bilinmiyor.

YENİ KANALI BELLİ OLDU

5 ağustos 2022 Cuma günü ekrana gelecek olan %100 futbol programı TV8,5’ta yayınlanacak.

Türk futbolu denildiği zaman akla gelen efsane isimlerden biri olan Rıdvan Dilmen Türkiye'de en sevilen spor yorumcularından olan Murat Kosova'nın %100 Futbol programı ile ekrana dönüyor.

İstanbulspor ve Trabzonspor karşılaşmasının devre arasında saat 21.45 de ekrana gelecek olan %100 Futbol programı 22.45 te maç sonu değerlendirmeleri ile devam edecek.


 

Yorumlar