Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri, kimdir, nereli, kaç yaşındadır?

Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri, kimdir, nereli, kaç yaşındadır? Kavaklı hoca gördüğü tedavi nedeniyle saçlarını da kaybetmeye başladı. Beyaz TV'de en son çıktığı programda saçları dökülmüş halde görüldü. Nur Viral'le her Cuma ekrana çıkan Kavaklı'nın durumu merak konusu.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri, kimdir?

Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri, kimdir, nereli, kaç yaşındadır? Her Cuma Beyaz TV'de Nur Viral ile sohbet programına katılan Kavaklı'nın son halini gören takipçileri şaşırdı. Ekranlarda sempatik vaazlarıyla vatandaşların dikkatini çekmeyi başaran Kavaklı'nın son hali sevenlerini üzdü. Peki, Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, ne kanseri, kimdir, nereli, kaç yaşındadır?

Kavaklı'nın konuk olduğu Hayatta Her Şey Var 31 Aralık 2021 Cuma günü yeni bölümü çekilmedi. Programın geçen haftaki tekrar bölümü yayınlandı.

Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, hastalığı nedir, sağlık durumu nasıl, Yusuf Kavaklı kaç yaşında, kimdir?
Yusuf Kavaklı hoca

 

Beyaz TV'de Nur Viral ile birlikte Cuma Sohbetlerini sunan Kavaklı hocanın son hali, sevenleri tarafından endişeyle karşılandı.

Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, kaç yaşında, kimdir?
Yusuf Kavaklı hoca hasta olduğunu açıklayınca Nur Viral göz yaşlarını tutamadı.

 

İlerleyen yaşı nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı tahmin edilen Kavaklı hoca hasta mı diye sevenleri merak etmeye başladı.

Kavaklı hoca uzun süredir bir rahatsızlıkla mücadele ediyor.

Programın bugünkü bölümünde ağır bir ilaç kullandığını, bu nedenle saçlarının dökülmeye başladığını açıkladı.

Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, kaç yaşında, kimdir?
Yusuf Kavaklı hocanın son hali

 

Yusuf Hoca katıldığı programla gündeme geldi. "Cuma sohbetleri” başlığı altında haftalık sohbet yazıları yazan Yusuf Kavaklı katıldığı programlar ve yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. Yusuf Kavaklı 1981 yılında İstanbul Bakırköy müftülüğüne murakıp olarak tayin olmuştu. 

Yusuf Kavaklı, 1946 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokulu Köyünde bitirdi. 1970 yılında İstanbul İmam-Hatip Lisesinden, 1974’te İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu.

24 Ağustos 1966 tarihinde Eyüp Müftülüğüne bağlı Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Cami’de İmam-Hatip olarak memuriyete başladı.

17 Aralık 1975 tarihinde Bayrampaşa endüstri meslek lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak tayin edildi ve 1977 yılı Temmuz ayında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesine tayin edildi.

1977-1979 yılları arasında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesinde Öğretmen ve Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

1 Ağustos 1979-30 Kasım 1980 tarihleri arasında vatani görevini yedek subay olarak Ankara-Mamak-229.piyade alayında tamamladı.

Askerlik görevi bitince Diyanet İşleri Başkanlığında denetçi imtihanına girdi ve 1981 yılında İstanbul Bakırköy müftülüğüne murakıp olarak tayin oldu.

Yusuf Kavaklı
Yusuf Kavaklı Hocanın son görüntüsü (12 Kasım 2021 Cuma Günü)

 

1982 yılında Diyanet İşleri Başkanlığınca Belçika‘ya Din Dersi Öğretmeni olarak gönderildi. 1982-1986 yılları arasında Belçika’da din dersi öğretmenliği yaptı. Belçika’da öğretmenlik yaparken 1984-1986 yılları arasında Tercüman Gazetesi’nin Avrupa baskısında “cuma sohbetleri” başlığı altında haftalık sohbet yazıları yazdı.

Kavaklı Hocanın bir hastalığının bulunup bulunmadığı konusunda bugün bir açıklama geldi.

Kavaklı Hoca, ağır hasta olduğunu, ağır bir ilaç kullandığını bu nedenle saçlarının dökülmeye başladığını, haftaya saçlarının tamamının döküleceğini söyledi.

Kavaklı'nın bu açıklamasından sonra Nur Viral göz yaşlarını tutamadı.

Yusuf Hoca'nın ağır bir hastalıktan tedavi gördüğü bu şekilde anlaşılmış oldu.

Kavaklı Hoca, hastalığı için, "Kolay ama bir kısım riskleri var" dedi.

Nur Viral, "Evet hocamız bir sağlık mücadelesi var, hepinizden hocamız için dua bekliyoruz" dedi.

Kavaklı hocanın tedavisi Çapa Tıp Fakültesi'nde devam ediyor.

HOCANIN SON DURUMU

Kavaklı hoca, gördüğü tedavi nedeniyle ne durumda, sağlık durumu nasıl, son durumu nedir? Kavaklı Hoca, tedavisi nedeniyle saçlarını kaybetmeye başladı. Programın bugünkü bölümüne saçları dökülmüş halde çıktı. 

İşte Kavaklı Hocanın son durumu:

Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, kaç yaşında, kimdir?
Yusuf Kavaklı hoca hasta mı, kaç yaşında, kimdir?

 

Kavaklı, hastalığı ve tedavisi konusunda geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, hastalığının ağır olduğunu ancak tedavisinin olumlu ilerlediğini söylemişti. Bu nedenle saçlarının bir süre daha döküleceğini ifade etmişti.

Kavaklı Hoca'nın tedavisi Çapa Tıp Fakültesi'nde devam ediyor. 


 

Yorumlar

Özgül kahraman ALLAH ŞİFALAR VERSİN
Tülin Hocam hastalığını duydum çok üzüldüm. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. İnşallah Amin.🤲
Derya Allah acil şifalar versin hocamıza inşAllah
Melahat Rabb'im şafi ismi hürmetine acil şifalar versin
hasan hüseyin ada ALLAHIM Ya ŞAFİ Adıyla Şifalar Versin inşaallah AMİNNNNN.