Yusuf Güney'den Tarkan'a 'yalaka' hatırlatması

Sanatçı Yusuf Güney, CHP'li belediye başkanlarına sahneden yaptığı övgüler nedeniyle tepki çeken Tarkan'a "yalakadan sanatçı olmaz" diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Güney'den Tarkan'a 'yalaka' hatırlatması

Şarkıcı Yusuf Güney, geçen gün Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan meslektaşı Tarkan'ın, konserine gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e söylediği sözleri eleştirdi. Güney, yaptığı paylaşımda Tarkan'a "yalaka" göndermesinde bulundu. 

Tarkan, kendisini dinlemeye gelen İmamoğlu ve Soyer ikilisine konsere ara verdiği sırada teşekkür etmiş ve "Güler yüzünüzle, samimiyetinizle, sahiciliğinizle gün gibi doğdunuz İstanbul’a. İnşallah çok güzel şeyler yapacaksınız. İnanıyoruz. Yanınızdayız" demişti.

Sputnik Türkiye'nin haberine göre, konserde yaşanan anlarla ilgili olarak Yusuf Güney dün bir Instagram paylaşımı yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yalakadan sanatçı olmaz" şeklindeki ifadesiyle Tarkan'ın görüntülerini birleştiren Güney, şu ifadeleri kullandı: 

"İnce bir mesajdır, anlayana: Sayın Kılıçdaroğlu ne demiş? Arkadaşlar Tarkan'a, megastarımıza lafım yok. Lafım ve bu videoyu paylaşma nedenim bana aylardır hakaret eden şahıslara naçizane bir göndermedir. İnce bir mesajdır anlayana." 

Yorumlar