YouTube Kısıtlı Mod Kapanmıyor?

YouTube kısıtlı mod kapanmıyor ne yapabilirim sorusu kafaları meşgul ediyor? Peki YouTube kısıtlı mod nedir, kaldırma nasıl olur, kapatamıyorum diyenler için çözüm nedir, nasıl açılır? İşte youtube kısıtlı mod için merak edilen tüm detaylar.

Google Haberlere Abone ol
YouTube Kısıtlı Mod Kapanmıyor?

YouTube kısıtlı mod neden kapanmıyor, kapatma işlemi nasıl yapılır soruları bu aralar merakla soruluyor. Kısıtlı moddan çıkmak isteyen bazı kullanıcılar çıkış yapamıyor. Peki, neden kapanmıyor.

YOUTUBE KISITLI MOD NEDEN KAPANMIYOR?

YouTube kısıtlı mod nedir, kaldırma nasıl olur, kapatamıyorum diyenler için çözüm nedir, nasıl açılır? YouTube kısıtlı mod, istenmeyen arama sonuçlarını gizlemek için kullanılan bir yöntemdir. İstenmeyen kanal ve videoları sonuçlarda göstermez. Kısıtlı modu genellikle ebeveynler çocuklarını korumak için açar. Peki YouTube kısıtlı modu kapatmak isteyip kapatamayanlar nasıl kapatabilir. Aslında bunun koluy bir yolu var. İşte YouTube kısıtlı mod kapanmıyor diyenler için çözüm yolları.

YOUTUBE KISITLI MOD KAPATMA

Telefon, PC ya da televizyondan yani YouTube kısıtlı mod kapatmak istediğiniz cihazı uçak moduna alın ve 30 saniye kadar bu şekilde bekleyin. 30 saniyenin ardından cihazı yaniden başlatın. Cihaz açıldıktan sonra hesap ayarlarına gidin ve web tarayıcısını açın. Daha sonra güvenli internetten çıkış yapın. Bu şekilde YouTube kısıtlı modu kapatmak isteğinizi gerçekleytirmiş olacaksınız.

YOUTUBE KISITLI MOD KAPATILMIYOR

Tüm bu adımları takip etmenize rağmen YouTube kısıtlı mod kapatamadınız mı? Bu gibi durumlarda sorun bazın GSM operatöründen doluyı devam ediyor olablir. Telefonu uçak moduna tekrar alın ve 1 dakika kadar bekleyip tekrar aktifleşterep adımları tekrar deneyebilirsiniz. YouTube kısıtlı mod kapatma sorununuz çözülecektir.

YOUTUBE KISITLI MOD KAPATMA PC

İnternet bağlantısını kesin, cihazı kapatıp açın ve internite tekrar bağlayın. Böylece YouTube kısıtlı mod kapatma Pc için gerçekleştirilmiş olacaktır.Bu işlem ön bellekteki verilerin temizlenmesini sağlayacaktır.

YOUTUBE KISITLI MOD NASIL KALDIRILIR?

YouTube kısıtlı modu yanlışlıkla etkinleştirmiş olabilirsiniz. YouTube uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki profil fotoğrafının üstüne basın. Aşağı kaydırıp “Ayarlar” seçeneğine basın. “Genel” bölümünden Kısıtlı Mod’un etkin olup olmadığına bakın. YouTube Kısıtlı Mod etkin gözüküyorsa kapatın.

“Ağ yöneticiniz tarafından etkinleştirildi” ifadesini görüyor ve bu nedenle YouTube kısıtlı mod kapatamıyorsanız bir önceki adımları izleyin.

YOUTUBE KISITLI MOD NEDİR?

Kısıtlı mod, YouTube’da istenmeyen kanal ve arama sonuçlarına erişilmesini engeller. Genellikle çocuklar için ebeveynleri tarafından uygulanır. Böylece çocukların hassas içeriklere erişmesi engellenmiş olur. Ayrıca yorum yapmaya da kısıtlama getirir.

Yorumlar