Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir?

Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir? Yılmaz Üzeyiroğlu nerelidir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Peki, Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir?

Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir? Yılmaz Üzeyiroğlu nerelidir? sorularının yanıtı Üzeyiroğlu hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Peki, Yılmaz Üzeyiroğlu kimdir?

İş adamı ve politikacı olan Yılmaz Üzeyiroğlu kapatılmadan önce Barış Ve Demokrasi Partisi (BDP) Ağrı Belediye başkanlığına aday adayı olmuştur.

Ağrı'ya bağlı Tutak ilçesinin Reşe köyünde dünyaya gelen Yılmaz Üzeyiroğlu 1696 doğumludur. Üzeyiroğlu İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Yılmaz Üzeyiroğlu, 1985 ten beri inşaat sektöründe olup ve bu sektörde çok büyük mücadele vererek rakiplerine inşaat kalitesinde büyük fark atarak çok büyük projeler gerçekleştirmiştir.

Üzeyiroğlu İnşaat yaptığı projelerinde faiz almamasıyla bilinmesiyle birlikte bir çok projeye imza atmıştır. 

Üzeyiroğlu İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret San. Ltd. Şirketi inşaat sektöründe İzmir Kuşadası ve Türkiye genelinde önemli projelere imza atmıştır. Alışveriş merkezi, Hotel, Rezidans Daireler, İş Merkezi ve Lüx Villa Projeleri hayata geçirip, tamamladiğı projelerin uzun yıllar takip ve gelişimini devam ettiren Yılmaz Üzeyiroğlu, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe'de kongre üyesi ve TÜSİAD üyesidir. 

Yorumlar