Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak? CEO'su açıkladı

Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak sorusu son iki gündür birçok vatandaş tarafından soruluyor, ancak cevabı henüz bulunmuş değil. Fiyat konusunda ilk açıklama geldi, ancak rakam verilmedi.

Google Haberlere Abone ol
Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak? CEO'su açıkladı

Yerli otomobilin fiyatı ne kadar, SUV ve Sedan modelleri kaç liradan satışa sunulacak? Yerli otomobilin tanıtımından sonra kafalarda en sık dolanan soru bu oldu. Peki, yerli otomobilin fiyatı ne kadar, fiyatı belli oldu mu? Bazı vatandaşlar da "TOGG ne kadar?" diye soruyor.

Yerli otomobilin fiyatı konusunda ilk açıklama TOGG şirketinin CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan geldi. Öcnelikle şunu belirtelim, Karakaş da tam olarak bir rakam vermedi; ama hangi civarlarda olabileceği konusunda tüyo verdi.

Karakaş, CNNTürk program sunucularından Hakan Çelik'in programında fiyat konusunda ilk kez açıklamalarda bulundu.

CEO Karakaş, Hakan Çelik'in fiyat konusundaki ısrarlı soruları üzerine şu açıklamada bulundu: 

"Fiyat vermek hem ticari anlamda doğru değil. Hem de 2,5 sene sonrası için mümkün de değil. Bizim yola çıkışımız da kullandığımız mantık; rekabetçi bir otomobil olmak durumunda. Her şeyini ona göre tasarlıyoruz. Böyle bir otomobil bugün piyasada pazar payı almak isteseydi kimden pazar payı alırdı ona bakıyoruz. Konumlandırmamızı da o şekilde yaparız. Bu bir ipucu veriyor."

MUADİLLERİNİN SIFIR FİYATI NE KADAR?

Yerli otomobillerin hiçbirinin henüz bir muadili yok. Ancak Türkiye'de satılan ünlü markaların SUV modellerinin sıfırları yaklaşık 300 ile 400 bin lira arasında satılıyor.

Yorumlar