Yerli otomobile yurt dışından bir talip daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtılan yerli otomobile Azerbaycan da talip oldu. Azerbaycan Yeni Çağ Medya Grubu başkanı Agil Alesger, yerli otomobile talip olduklarını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yerli otomobile yurt dışından bir talip daha

Yerli otomobil, Türkiye'de olduğu gibi dost ve müteffik ülkelerde de büyük bir ilgi gördü.  Azerbaycan Yeni Çağ Medya Grubu Başkanı Agil Alesger, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilecek olan yerli ve milli otomobile talip olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından tanıtılan Türkiye'nin yerli otomobiline sipariş yağıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk siparişi vermesinin ardından yerli otomobile yurt dışından da talep gelmeye başladı. Bakü’den açıklama yapan Azerbaycan Yeni Çağ Medya Grubu başkanı Agil Alesger, "Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başlattığı bu proje bizleri gururlandırdı." dedi.

SERİ ÜRETİM BAŞLADIĞINDA ALACAĞIZ

Azerbaycan Türklerinin yerli Türk otomobiline talip olduğunu kaydeden Alesger, "Ben ve arkadaşlarım seri üretim başladığı anda alımlara başlayacağız." açıklamasında bulundu.

Azerbaycanlılara seslenen Alesger, "Buradan da tüm kardeşlerimize çağrıda bulunur, bu otomobile sahip çıkmaya davet ediyoruz. Her vatansever tercihini Türk’ten yana yapmalı" dedi.

Yorumlar