Yerli otomobil fabrikasının inşaatında son durum canlı yayınla izlenebiliyor

Gemlik'te temeli atılan yerli otomobil fabrikasının inşaatından dünyaya canlı yayın yapılıyor. İlk yerli otomobilin gelecek yılın sonunda banttan inmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Gemlik'ten dünyaya canlı yayın

Türkiye için bir prestij projesi olan yerli otomobil fabrikasında kolonlar hızla yükseliyor. Yerli otomobil fabrikası inşaatından canlı yayın yapılıyor. Fabrika inşaatının ne durumda olduğunu görmek isteyenler canlı yayınla izleyebiliyor. 

Türkiye’nin Otomobili, üretime giden aşamaya hızla ilerlerken, Gemlik Tesisi’nde hız kesmeden devam eden çalışmalarının takip edilebilmesi için 7/24 kesintisiz bir biçimde sürecek canlı yayın başlattı.

Aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle “Bir Fabrikadan Daha Fazlası” olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nde süren inşaat çalışmaları, togg.com.tr sitesindeki TOGG TV sekmesinden canlı olarak izlenebiliyor.

TOGG Gemlik arıtma, montaj, enerji, boya, gövde, giriş ve batarya birimlerinin temel güçlendirme çalışmaları tamamlandı.

Boya, gövde, montaj ve enerji birimlerinde soket altı kaide ve kolon betonları dökülmeye başlanan Gemlik Tesisi’ndeki şantiyede 900 kişi görev yapıyor.

Şantiyedeki çalışan sayısının ilerleyen dönemde 1500’e kadar çıkması bekleniyor.

TOGG Gemlik Tesisi’nde üretim ve montaj hatlarının kurulması ile 2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobilin battan indirilmesi hedefleniyor.

Gemlik Tesisi’nde üretim kapasitesi yıllık 175 bin adede ulaştığında toplam 4 bin 300 kişiye istihdam sağlanacak.

 

Yorumlar