Yerel basından Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın'a tepki

- Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, gazetecilere yönelik ifadeler kullanan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'a tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Yerel basından Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın'a tepki

TRABZON (AA) - Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi, sosyal medya hesabından gazetecilere yönelik ifadeler kullanan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'a tepki gösterdi.

TGC ve TSYD Trabzon Şubesi tarafından yapılan ortak açıklamada, "Bir süredir sosyal medya hesabı üzerinden Trabzon'da görev yapan basın mensuplarıyla polemiğe giren, eleştirilerini hakaret noktasına taşıyan ve son olarak da küçük düşürücü ifadeler kullanan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın davranış biçimi sorumluluk makamındaki bir yöneticiye yakışmamaktadır" ifadesine yer verildi.

Karşılıklı diyalogla aşılamayacak hiçbir sorunun bulunmadığı da vurgulayan açıklamada, şöyle devam edildi:

"Bunun için tüm iletişim kanalları her zaman açık tutulmalıdır. Onarılması güç ve kırgınlıklara neden olabilecek ifadeler kesinlikle kullanılmamalıdır. Basın mensupları işlerini meslek ilkelerine bağlı kalarak yapmaktadırlar. Bu düşüncelerle Sayın Aydın'ı basın camiasından özür dilemeye davet ediyor ve sosyal medyayı daha itinalı kullanmasını bekliyoruz."


Yorumlar