Yerde can çekişen adamın parasını çaldı

Malatya'da bankadan parasını çeken bir sara hastası geçirdiği kriz sonucu yere yığıldı. Bu sırada yardıma gelenlerden biri elini cebine attığı sara hastasının parasını çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Yerde can çekişen adamın parasını çaldı

Malatya'da, meydana gelen olayda, yoldan geçen ve sara krizi geçirediği belirtilen bir kişi aniden yere yığıldı Bu sırada çevredeki insanlar yere yığılan şahsın yardımına koştu. Kriz geçiren adamın yanına yardım bahanesiyle yaklaşan bir kişi ise elini cebine atarak kriz geçiren talihsiz adamın tüm paralarını alıp kayıplara karıştı. 

BANKADAN PARASINI YENİ ÇEKMİŞTİ

Malatya'nın Dabakhane Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir bankadan parasını çeken ve pantolonunun cebine koyan sara hastası, yoldan geçerken aniden sara krizi geçirerek yere yığıldı. Durumu farkeden çevredeki vatandaşlar, baygın halde yere düşen kişinin yardımına koştu.

YARDIM BAHANESİYLE YAKLAŞIP PARASINI ALDI

Bu sırada yere düşen adamın yanına yardım eder gibi yaparak yaklaşan bir şüpheli yerde hareketsiz duran sara hastasının pantolonunun cebine elini atarak cebindeki parasını alıp arka cebine atarak kayıplara karıştı. Hastaneye kaldırılan sara hastası kendine geldikten sonra cebinde bulunan bir miktar parasının olmadığını fark etti. Bunun üzerine cep telefonuyla o anları görüntüleyen kişi, bir kişinin sara hastasının eline cebini atarak parayı aldığını fark etti. Polise başvuran kişi görüntüleri emniyete bıraktı.

HIRSIZ YAKALANDI

Polis ekipleri de görüntüleri izledikten sonra şüphelinin izini sürdü, kimliğini tespit etti. Parayı çalan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı, parası çalınan sara hastasına parası geri verildi.

Yorumlar

akil adam Vaybeeeee... o adamdan çaldığı kadarinin 10 katını yüz katını fakirlere dagittiracaksin bak bakim nir daha yapiyormu seref yoksunu insan musvettesi