Menemen soğanlı mı olur soğansız mı? Vedat Milor anketi sonucu

Dünyaca tanınan lezzet ustası Vedat Milor, Twitter üzerinden başlattığı "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" sorusu 23 saatte 407 bin kişi tarafından cevaplandı. Sonuç mu? 'Soğanlı' diyenler % 51, 'soğansız' olur diyenler % 49 çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Menemen soğanlı mı olur soğansız mı? Vedat Milor anketi sonucu

Menemen mi Meleman mi tartışmasının ardından şimdi de "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" sorusu olay oldu. Türkiye'nin dünyaca tanınan lezzet ustası Vedat Milor dün saat 16.00'da Twitter'daki sosyal medya hesabında, "Belki Twitter'da dünyayı kurtarmak mümkün değil ama en azından en büyük gastronomik problemimize (!) hemen burada noktayı koyabiliriz. Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?" sorusunu yöneltti.

Vedat Milor'un bu sorusu 'Menemen'severleri adeta ikiye böldü. Milor'un 24 saat ile sınırladığı ankete 23 saat içinde 407 bin kişiden yanıt geldi. 11 binin üzerinde beğeni ve 5 binin üzerinde RT alan ankete katılanların ise % 51'i 'soğanlı', % 49'u ise 'soğansız' tercihinde bulundu. Başka bir ifadeyle iki kişiden biri 'Menemen'i soğanlı, diğeri ise 'soğansız' sevdiğini söyledi.

Belki Twitter’da dünyayı kurtarmak mümkün değil ama en azından en büyük gastronomik problemimize(!) hemen burada noktayı koyabiliriz. Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?

— Vedat Milor (@vedatmilor) 24 Ağustos 2018

Yorumlar