YDA İnşaat kimin, YDA İnşaat sahibi kimdir?

YDA inşaat ve emlak sektöründe son yıllarda en hızlı büyüyen markalar arasında yer alınca, "YDA kimin, YDA İnşaat sahibi kimdir?" soruları da gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
YDA İnşaat kimin, YDA İnşaat sahibi kimdir?

YDA İnşaat kimin, YDA İnşaat sahibi kimdir, inşaat emlak sektöründe adından sıkça söz ettiren markanın adını duyanlar tarafından soruluyor. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok yerde konut ve AVM projeleri bulunan YDA İnşaatın kime ait olduğu merak ediliyor. 

YDA İNŞAAT KİMİN, SAHİBİ KİMDİR?

YDA ile ilgili bilgileri firmanın tanıtım sayfasından bulmak mümkün. Sitede yer alan bilgilere göre YDA inşaatın temelleri 1954 yılına kadar gidiyor.

YDA Group; bünyesindeki ilk inşaat & taahhüt firması olan AKSA İnşaat ile 47 yılı; Onursal Başkanı ve Kurucusu rahmetli Yaşar Dede Arslan’ın adına ithafen kurulan YDA İnşaat ile de 27 yılı geride bırakarak yarım asrı aşan tecrübesiyle istikrarlı büyüme ivmesini sürdürmektedir.

Ana faaliyet alanı olan inşaat sektöründe; anahtar teslimi projeler, Yap-İşlet-Devret (Y.İ.D) ve Kamu-Özel İşbirliği (KÖİ / PPP) modelleri ile havalimanları ve sağlık kampüsleri yatırım projeleri, yüksek teknolojik binalar, endüstriyel tesisler, çimento fabrikaları, altyapı projeleri, yollar, köprüler, kavşaklar, toplu konut projeleri, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, hastaneler, okul kompleksleri ve gayrimenkul geliştirme projeleri gerçekleştiren YDA Group; planlı ve istikrarlı büyüme politikasıyla, inşaat sektörünün yanı sıra pazarın gelişen ihtiyaçlarını ve müşterilerinin beklentilerini karşılamak için yan sanayi ve hizmet dalları oluşturarak geniş bir faaliyet yelpazesinde hizmet vermeye devam etmektedir.

YDA kimin, YDA İnşaat sahibi kimdir?
YDA kimin, YDA İnşaat sahibi kimdir?

 

Bu doğrultuda; İnşaat & Taahhüt, Gayrimenkul Geliştirme, Havacılık, Medikal & Sağlık, Enerji, Destek Hizmetleri (Sağlık, Catering, Tesis Yönetimi), Madencilik, Tarım, Bilgi Teknolojileri (IT), Savunma ve Havacılık Sanayi sektörleri olmak üzere on temel alanda faaliyette bulunan YDA Group; faaliyet gösterdiği her sektörde dünya standartlarında hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

2000’li yılların başından itibaren uluslararası pazarlara açılarak, Kazakistan, Ukrayna, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Suudi Arabistan, Arnavutluk, Afganistan ve Moldova gibi pek çok ülkede başarılı projelere imza atmış olan YDA Group; gayrimenkul geliştirme projelerinin yanı sıra yurt içi ve yurt dışında Yap-İşlet-Devret ve Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen altyapı projelerinde özellikle de şehir hastaneleri ve havalimanı işletmeciliği konusunda öncü ve deneyimli firmalardan biri olma konumunu sürdürmektedir.

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketleriyle YDA Group bugün; yurt içi ve yurt dışı iştirakleri bulunan, uluslararası düzeyde iş hacmi yaratan, 10.2 milyar USD’yi bulan tamamlanmış projeleri, yaklaşık 5.8 milyar USD’lik devam eden ve planlanan iş hacmi ve 14.000 kişilik istihdam gücü ile Türkiye’nin lider şirketler topluluklarından birisidir.


 

Yorumlar