Yavuz Barlas kimin oğlu, babası kimdir? Yavuz Barlas kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Yavuz Barlas kimin oğlu, babası kimdir sorularının yanısıra Barlas'ın kim ve nereli olduğu, babasının, ailesinin kim olduğu soruları emrakla sorulurken ünlü yazar Mehmet Barlas ile yakınlığı da merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Barlas kimin oğlu, babası kimdir?

Habertürk sitesnin Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas kimdir, nerelidir, kimin oğlu, babası kimdir? Yavuz Barlas hafta içi her sabah Habertürk kanalında Ebru Baki ile canlı yayında değerlendirmelerde bulunuyor. Yavuz Barlas gazeteci yazar Mehmet Barlas'ın neyi olur, oğlu mudur soruları Habertürk ekranlarında program izleyen birçok seyircinin merakla cevap aradığı sorulardan biridir.

YAVUZ BARLAS KİMİN OĞLU, BABASI KİMDİR?

Habertürk ekranlarında hafta içi her sabah Ebru Baki ile gündem yorumlaması ve gündemdeki konuların sunumunu yapan Barlas'ın özel hayatı merak konusu oldu. Özellikle de soyadı nedeniyle ünlü Barlaslar ailesiyle bir bağlantısı olup olmadığı da merakla sorgulanıyor.

Peki, Yavuz Barlas kimdir, kimin oğlu, babası kim, ailesi kim, Mehmet Barlas ile akraba mı? İşte Yavuz Barlas hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Yavuz Barlas kimdir
Habertürk internet yayın yönetmeni Yavuz Barlas

 

40'lı yaşlarında olan Yavuz Barlas, Habertürk internet sitesinin genel yayın yönetmenidir. 

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Barlas, Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümünde de yüksek lisans yaptı. 

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık master programına katılmıştır. 

Yavuz Barlas mesleğe Cumhuriyet gazetesinde 1999 yılında muhabir olarak başladı. Burada 4 yıl çalıştıktan sonra 2003 yılında Sabah gazetesine ekonomi editörü olarak geçiş yaptı.

2008 yılında ise Habertürk'e yine ekonomi editörü olarak geçti. Sonrasında ekonomi müdürü oldu. 2018 yılında ise genel yayın yönetmeni oldu.

Barlas, Habertürk Genel Müdürü Veyis Ateş'in ayrılığının ardından Habertürk internet sitesinin yayın yönetmeni oldu.

Meslek hayatı içinde ekonomi muhabirliği, editörlüğü olmak üzere 20 yıla yakın süredir çeşitli gazetelerde çalışan Yavuz Barlas son olarak Habertürk Gazetesi'nin Ekonomi Müdürü olarak görev yürüttü.

Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Yavuz Barlas'ın Mehmet Barlas ile herhangi bir akrabalığı yoktur. Sadece isim benzerliği vardır.

Mehmet Barlas'ın iki çocuğu var. Bunlar Ela Barlas ve Cemil Barlas'tır.

MEHMET BARLAS KİMDİR?

Mehmet Barlas 1942 yılında Ankara'da dünyaya gfeldi. 

Aslen Gaziantepli olan Mehmet Barlas İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1971 yılında mezun oldu.

Cumhuriyet gazetesinde profesyonel gazeteciliğe başladı. 

TRT'de iç ve dış haberler danışmanlığı yaptı.

Türkiye'de yayımlanan ulusal gazetelerin birçoğunda çalıştı. Son Havadis, Cumhuriyet, Resmî Gazete, Günaydın, Milliyet, Güneş, Tercüman, Hürriyet, Türkiye, Sabah, Yeni Şafak, Zaman, Star, Akşam ve Posta gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Mehmet Barlas, hâlen Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Çeşitli dönemlerde Star1, ATV, Show TV ve TGRT’de günlük haber yorumculuğu yaptı.

Yavuz Barlas kimdir sorusunu cevaplarken, şu anda Zeliha Saraç ile birlikte sabah programında yorumculuk yaptığını da eklememiz lazım.


 

Yorumlar

Tb Yavuz Barlas 1942 doğumlu olamaz.